Tebrikler Eğirdir Elmaspor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tebrikler Eğirdir Elmaspor...
Haberin Tarihi: 4.11.2014 09:50:00 - Okunma Sayısı:1874 defa okundu.

Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı Manisa Kula Belediyespor'u 3-0 Yendi

Tebrikler Eğirdir Elmaspor…

Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı Manisa Kula Belediyespor’u 3-0 Yendi

 

            Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Voleybol Erkekler Üçüncü Lig’de ilçemizi büyük bir başarı ile temsil eden Eğirdir Elmaspor lige hızlı başladı.

            3. Lig 1’nci grupta mücadele eden Eğirdir Elmaspor, ilk maçını 2 Kasım 2014 Pazar günü Eğirdir Kapalı Spor Salonunda Manisa Kula Belediyespor ile yaptı.  Zevkli ve bir o kadar çekişmeli geçen setlerde Eğirdir Elmaspor rakibini 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

            Eğirdir Elmaspor, Manisa Kula Belediyespor’la yaptığı karşılaşmada birinci seti 26-24, ikinci seti 25-21, üçüncü seti 25-18 kazandı.

            Bu sezon alt yapıdan 5 sporcu, SDÜ’den 5 sporcu Afyon Belediye Spor’dan Kayacan’ı (Eski Eğirdir Belediyespor oyuncusu) kadrosuna transfer eden Eğirdir Elmaspor sahaya; Kayacan, İsmet, Ahmet, Ferit, Serhat, Veli, Enes, Ali, Mert ve Aziz ile çıktı.

            Eğirdir Elmaspor’un maçını Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir Elmaspor Kulüp Başkanı Atilla Önal birlikte izlerken, 300 kişi de tribünleri doldurarak takımımıza zaman zaman tezahüratlarda bulunarak destek verdi.

            9 Kasım 2014 Pazar günü Bursa deplasmanına gidecek olan takımımız grubunda Yenişehir Belediye Spor, Acıpayam Halk Eğitim, Konya Beyşehir Belediye Spor, Milas Belediye Spor takımlarıyla mücadele edecek.

            Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç’u ve sporcularını kutluyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap