MEHMET ERSAVAŞ: "BÖYLE GAZETECİLİK OLMAZ..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MEHMET ERSAVAŞ: "BÖYLE GAZETECİLİK OLMAZ..."
Haberin Tarihi: 22.12.2014 09:35:00 - Okunma Sayısı:4862 defa okundu.

20 Aralık 2014 Cumartesi günü gazetemize gelen, Eğirdir Sanayi Çarşısı esnaflarından, motor tamircisi hemşehrimiz Mehmet Ersavaş, kendisinin isim ve resmini kullanarak yalan haber yapan Eğirdir Ses'in haberinden son derece rahatsız olduğunu söyledi.

MEHMET ERSAVAŞ: “BÖYLE GAZETECİLİK OLMAZ...”

 

            20 Aralık 2014 Cumartesi günü gazetemize gelen, Eğirdir Sanayi Çarşısı esnaflarından, motor tamircisi hemşehrimiz Mehmet Ersavaş, kendisinin isim ve resmini kullanarak yalan haber yapan Eğirdir Ses’in haberinden son derece rahatsız olduğunu söyledi.

            Sanayi Çarşısında bulunan işyerinde çalışırken Eğirdir Ses’in sahibi Kemal Erben’in yanına gelerek fotoğraf çektiğini ve daha sonra hiç söylemediği sözleri sanki kendi söylemiş gibi haber yaptığını söyleyen hemşehrimiz Mehmet Ersavaş, haberin yayınlandığı gün Kemal Erben’i arayarak düzeltme yapmasını istediğini ancak bugüne kadar bir düzeltme yapılmadığını ifade etti. Ersavaş “...Böyle gazetecilik olmaz, hiç kimse siyasi düşüncesini bana mal etmesin. Yalan yanlış haberler yazarak vatandaşı rencide etmesin...” dedi.

            Hemşehrimiz Mehmet Ersavaş’ın gazetemizde yayınlanmasını istediği açıklama şu şekilde:

            “Sayın Akın Gazetesi;

            Ben Eğirdir Sanayisinde 30 yıllık esnafım. 17.12.2014 Çarşamba günü işyerimde tadilat yaptırdığım esnada yan tarafta arabasını bakıma getiren, kendisini ismen tanıdığım Kemal Erben, tadilat artıklarını süpürürken fotoğraf çekti. Tarafımca herhangi bir yorum yapmadığım halde daha sonra öğrendim ki EĞİRDİR SES İNTERNET SİTESİ ve EĞİRDİR SES Gazetesinde şansımca kullanmadığım ifadelerle fotoğrafı kullanarak siyasi eleştiriye alet olduğumu üzülerek öğrendim. Gazetede yayınlanan fotoğrafın altındaki yorumlar ve söylenen sözler gerçek dışıdır. Bu hususda şahitlerim de vardır. Böyle bir talebi dile getirecek olsam Belediye Başkanımıza rahatlıkla ulaşabilir, derdimi anlatabilirim. Ben bu durumdan rahatsızlık duyduğumu belirtiyorum. Böyle gazetecilik olmaz. Hiç kimse siyasi düşüncesini bana mal etmesin. Yalan yanlış haberler yazarak vatandaşı rencide etmesin.

Mehmet Ersavaş”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap