HALİL ÜSTÜN'ÜN CANLI HELKELİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HALİL ÜSTÜN'ÜN CANLI HELKELİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Haberin Tarihi: 13.1.2015 11:27:00 - Okunma Sayısı:2166 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Sokak Sanatçıları Topluluğu, Çetin Meydan ve Oktay Durmaz tarafından kuruldu. Topluluk geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen Platin Elma Ödülleri programında Halil Üstün'ü canlı heykel olarak tanıtarak ilk başarısına imza attı.

HALİL ÜSTÜN’ÜN CANLI HELKELİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Sokak Sanatçıları Topluluğu, Çetin Meydan ve Oktay Durmaz tarafından kuruldu. Topluluk geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen Platin Elma Ödülleri programında Halil Üstün’ü canlı heykel olarak tanıtarak ilk başarısına imza attı.

            Yapılan araştırmalara göre; Eğirdir’de 40 yaşın altındaki hemşehrilerimiz arasında, Eğirdir’de elma yetiştiriciliğini başlatan Halil Üstün’ü tanıyan kişi sayısı çok az…

 
 

            Bu bağlamda Platin Elma Ödülleri programında yer alan Eğirdir MYO Sokak Sanatçıları Topluluğu bir ilk olarak, Halil Üstün’ü canlı heykel olarak tanıttı ve ilk başarısına imza attı. Topluluk, balon katlama sanatı, tek teker akrobasi bisikleti, tahta bacak, pantomim, canlı heykel, palyaço show (sirk gösterisi) olmak üzere çeşitli dallarda yeteneklerini sergiliyor. Platin elma ödülleri programında yer alan sokak sanatları sanatçıları; HAKAN SERT, HURİYE AYDIN, OZAN TAŞKOPARAN, İSMAİL CEYLAN, OKTAY DURMAZ “Topluluğumuzun sponsorluğunu üstlenen ve her türlü ihtiyaçlarımızı karşılamakla beraber manevi destekleri ile güçlendiren Eğirdir Kaymakamımız Sayın Dr. Yalçın Yılmaz’a topluluk olarak sonsuz teşekkür borçluyuz.”  dediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap