Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Göreve Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Göreve Başladı
Haberin Tarihi: 13.9.2019 16:38:19 - Okunma Sayısı:3249 defa okundu.

Faaliyetlerin “İnsana Saygı ve İşine Saygı” prensibi ile yürütüleceğini belirten Ulusoy, tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Göreve Başladı

Çanakkale Orman Bölge Müdürü olarak görev yapmakta iken, Isparta Orman Bölge Müdürü olarak atanan Refik Ulusoy 12.09.2019 tarihinde göreve başladı.
Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Bölge Müdürü Refik Ulusoy’u Bölge Müdür Yardımcıları Yaşar Ramazan Kartal, Nuri, Maraş ve Tahsin Etli ile birlikte Şube Müdürleri, Isparta İşletme Müdürü, Isparta Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanı Süleyman Atasoy ve Bölge personeli karşıladı. Karşılama heyeti Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne atanan Refik Ulusoy'a “Hoş geldiniz” diyerek görevlerini tebrik edip, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Bölge Müdürü Refik Ulusoy da; "Öncelikle Isparta Orman Bölge Müdürlüğünde bu güne kadar görev yapan ve başarılı çalışmalar yürüten meslektaşlarımıza, görevi devraldığım Kenan Akduman beye ve çalışma arkadaşlarına yaptıkları güzel çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte Isparta Orman Bölge Müdürlüğü olarak Devletimize, Milletimize ve Teşkilatımıza en iyi hizmetleri vermeye çalışacağız." dedi. Faaliyetlerin “İnsana Saygı ve İşine Saygı” prensibi ile yürütüleceğini belirten Ulusoy, tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap