Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 21.9.2019 15:12:28 - Okunma Sayısı:1367 defa okundu.

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı, Kaymakam Adem ÇELİK başkanlığında yapıldı

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı, Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Adem ÇELİK başkanlığında toplanan komisyona Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan SAVRAN, İlçe asayiş amirleri, daire müdürleri ve üniversite temsilcileri katıldı.

Bağımlılıkla mücadelede daha önce alınan kararların incelendiği toplantıda, ilçe genelindeki metruk binaların sayısı ve durumları değerlendirildi. Özellikle okul gibi gençlerin yoğun olduğu bölgelerdeki kullanılmayan binalar hususunda dikkatli olunmasını isteyen Kaymakam ÇELİK, gerekli tedbirlerin alınması için Emniyet, Jandarma ve Belediye yetkililerine talimatta bulundu.

Sigara, alkol, uyuşturucu ve teknoloji bağımlılıklarının da görüşüldüğü toplantıda Kaymakam Adem ÇELİK; okul çevrelerindeki sigara satışı ve kapalı alanlardaki sigara denetimi gibi hususlarda talimatlarda bulunurken, emniyet, jandarma ve belediye tarafından gerçekleştirilen denetimler hakkında bilgi aldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri tarafından sunumların gerçekleştirildiği toplantı, bir sonraki oturuma kadar alınacak tedbirlerin görüşülmesinin ardından son buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap