Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’ten Yelkencilerimize Malzeme Desteği…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’ten Yelkencilerimize Malzeme Desteği…
Haberin Tarihi: 15.10.2019 16:49:43 - Okunma Sayısı:1697 defa okundu.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’ten Yelkencilerimize Malzeme Desteği…

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübüne 10 adet optimist teknesi, 4 adet Laser teknesi, 1 adet takip botu ile yarış yelkenleri direk ve dümen takımlarından oluşan malzeme desteğinde bulundu.

2019 yaz spor okulları kapsamında açılan Yelken kursunda malzeme eksikliğinin olduğunu öğrenen Gevrek, Eğirdir’li çocuklarımız için harekete geçerek malzeme yardımında bulundu.

Konu ile ilgili olarak Gazetemize açıklamalarda bulunan Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Yelken kulübünün büyük bir eksikliğini tamamlayan ve yelkenci çocuklarımızı çok sevindiren Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e, yelken sporuna katkılarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:

"İlçemizde 1972’den beri faaliyetlerini sürdüren Eğirdir Belediyespor Yelken Şubesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 2019 Yaz spor okulları kapsamında Eğirdir'de düzenlenen yelken kursları bu yıl da yoğun ilgi gördü ve yaklaşık 220 öğrenci yelken kursunu tercih etti. Kursa katılan öğrencilerin iyi bir şekilde eğitilebilmeleri için gerekli olan yelken malzemelerinin eksikliği hissedilince Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek’ten yelken malzemesi desteği istedik.

Yelken sporu bilindiği malzemeli bir spor dalıdır. Yelken sporunda geleceğin yeteneklerinin alt yapısını oluşturan ve sağlıklı sporcuların yetişmesinde kilit görevi olan yelken malzemelerinin eksikliklerinin ilgililerce tespiti yapıldıktan sonra Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e durumu açıkladık.

Yelken sporunu seven ve ilimizde sadece Eğirdir’de kulübü bulunan yelken sporunun gelişmesini isteyen İl Müdürümüz Murat Gevrek, Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübünün malzeme isteğini olumlu buldu. Gerekli işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirerek yelken yarışlarında kullanımı çok önemli olan; 10 adet optimist teknesi, 4 adet Laser, 1 adet takip botu ile yarış yelkenleri direk ve dümen takımlarını yelkencilerimize teslim etti.  Yelken kulübünün büyük bir eksikliğini tamamlayan ve yelkenci çocuklarımızı çok sevindiren Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek’e, yelken sporuna katkılarından dolayı kulüp yöneticileri ve antrenörleri adına teşekkür ediyoruz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap