Kaymakam Adem ÇELİK Kurum Denetimlerine Devam Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem ÇELİK Kurum Denetimlerine Devam Ediyor
Haberin Tarihi: 8.1.2020 21:15:46 - Okunma Sayısı:1473 defa okundu.

Kaymakam Çelik: "Denetimlerimize devam ederek hizmet standartlarımızı en üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz.”

Kaymakam Adem ÇELİK Kurum Denetimlerine Devam Ediyor

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarımızın daha etkin ve iyi hizmet alabilmesi için kurum denetimleri gerçekleştiren Kaymakam Adem ÇELİK, bugün İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Tapu Müdürlüğünde denetim gerçekleştirdi.
İlk olarak Nüfus Müdürlüğünde denetim gerçekleştiren Kaymakam ÇELİK, kendisini karşılayan daire müdürü Mehmet KARABULUT’tan personelin yaptığı iş ve işlemler hakkında bilgi aldı. Daha sonra evraklar üzerinde inceleme yapan Kaymakam Adem ÇELİK buradaki teftişlerinin ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına geçti.
Burada kendisini karşılayan Vakıf Müdiresi Sevilay ERYILMAZ’dan daire ile ilgili brifing alan Kaymakam ÇELİK, son olarak Tapu Müdürlüğünde denetim gerçekleştirdi.
Tapu Müdürlüğünde personel, yapılan iş ve işlemler hakkında daire müdürü Alparslan KANDEMİR’den bilgi alan Kaymakam ÇELİK; “Kurumlarımızın verimli ve vatandaş odaklı çalışmaları çok önemli. Vatandaşlarımızın iş ve işlemlerinin hakkaniyete uygun, doğru ve hızlı yapılması asli görevimizdir. Bu açıdan denetimlerimize devam ederek hizmet standartlarımızı en üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap