Siyasi İşlerin Başına Ispartalı İsim Avukat Berkay Güloğlu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Siyasi İşlerin Başına Ispartalı İsim Avukat Berkay Güloğlu
Haberin Tarihi: 13.1.2020 09:42:02 - Okunma Sayısı:6785 defa okundu.

Demokrat Parti’nin Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Avukat Berkay Güloğlu atandı.

Siyasi İşlerin Başına Ispartalı İsim Avukat Berkay Güloğlu

 

1 Aralık’ta “Türkiye Demokrasi’ye Geçiyor” sloganı ile temsilciler toplantısını yapan Demokrat Parti’den “gençlik atamaları” geldi. Demokrat Parti Gençlik Kolları Divanı, Demokrat Parti Genel Başkan Gültekin Uysal’ın talimatı ile vazifeye başladı.

Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Avukat Berkay Güloğlu atandı. Demokrat Parti Gençlik Kolları Divanı’nda Isparta’dan da iki isim bulunuyor. Muammer Tekeli Demokrat Parti Gençlik Kolları Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na atandı.

Başkan Güloğlu atamaları şahsi twitter hesabından; “Bizleri bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal’a ve yıllardır bu dâvâ için sebat eden ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek duyurdu.

Hedefe doğru yürüyoruz…

Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na atanan Tekeli; “Türkiyenin Demokratlara ve Gençlere ihtiyacı olduğunu bildiğimiz için çıktığımız bu yolda Genel Başkanımız Gültekin Uysal önderliğinde Türkiye’nin özlediği siyasi anlayış ve yönetim şeklini yeniden tesis etmek için çıktığımız bu yolda her geçen gün artan genç kitlemizle hedefe doğru yürüyoruz.” dedi.

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap