Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Kaymakam Adem Çelik Başkanlığında Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı  Kaymakam Adem Çelik Başkanlığında Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 22.1.2020 18:51:35 - Okunma Sayısı:2421 defa okundu.

Toplantıda, ilçemiz genelindeki metruk binaların değerlendirilmesi yapılırken; gençlerimizin sigara, alkol gibi bağımlılık yapan maddelere erişimlerinin önlenmesi konusunda istişarelerde bulunuldu.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE TOPLANTISI

KAYMAKAM ADEM ÇELİK BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kaymakam Adem ÇELİK’in başkanlığında bugün, 2020 Yılı 1. Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Adem ÇELİK’in yanı sıra Belediye Başkanı Veli GÖK, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam ÇELİK, toplantıların önemine değinerek, 2020'de bağımlılıklarla mücadele konusunda daha da çok mücadele edileceğini; Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU’nun, kötü alışkanlıklardan gençlerimizi, vatandaşlarımızı uzak tutmak için göreve geldiği günden bu güne büyük bir mücadele sürdürdüğünü; 2019 yılında önemli işlere imza atıldığı, içinde bulunduğumuz 2020 yılında da daha fazla emek vererek bu konuda güzel sonuçlar elde edileceğini belirtti.

Toplantıda, ilçemiz genelindeki metruk binaların değerlendirilmesi yapılırken; gençlerimizin sigara, alkol gibi bağımlılık yapan maddelere erişimlerinin önlenmesi konusunda istişarelerde bulunuldu.

İdarenin önleyici tedbirlerinin yanı sıra vatandaşlarımıza da görev düştüğünü belirten Kaymakam Adem ÇELİK, İçişleri Bakanlığınca geliştirilen ve tüm akıllı cihazlara indirilebilen UYUMA Uygulaması sayesinde herhangi bir kimlik bildiriminde bulunulmadan uyuşturucu ile ilgili suçlarda ihbarda bulunmanın çok kolay olduğunu belirtti.

Bağımlıkla mücadelede izlenmesi gereken yollar, çözüm önerileri ve alınacak ek tedbirler görüşüldükten sonra bir sonraki toplantı tarihi belirlenerek oturum sonlandırıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap