SAREM'DEN BİLİM SÖYLEŞİLERİNE KATILIM

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SAREM'DEN BİLİM SÖYLEŞİLERİNE KATILIM
Haberin Tarihi: 5.3.2020 18:05:36 - Okunma Sayısı:4232 defa okundu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Bilim Söyleşileri kapsamında Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Şakir ÇINAR ve Su Ürünleri Mühendisi Dr. Mustafa CEYLAN iki ayrı söyleşi gerçekleştirdi.

SAREM'DEN BİLİM SÖYLEŞİLERİNE KATILIM

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Bilim Söyleşileri kapsamında Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Şakir ÇINAR ve Su Ürünleri Mühendisi Dr. Mustafa CEYLAN iki ayrı söyleşi gerçekleştirdi.


ISUBÜ Ziraat Fakültesi amfisinde gerçekleşen etkinlik; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız BOLAT, Isparta İç Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Mustafa AYDEMİR, Tarım ve Orman Bakanlığı Isparta İl Müdürlüğü temsilcileri, Su ürünleri sektör temsilcilerinden Alim CAN, Akademisyen ve öğrenciler ile Isparta, Burdur ve Denizli'den gelen üretici ve girişimcilerin katılımlarıyla gerçekleşti.


Söyleşide ilk olarak Enstitü Müdürü Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Şakir ÇINAR “Ülkemizde Su Ürünleri Araştırma Enstitülerinin Geçmişi ve Mevcut Durumu ” konulu söyleşiyi gerçekleştirdi.
İkinci bölümde Eğirdir SAREM'den Su Ürünleri Mühendisi Dr. Mustafa CEYLAN “Tıbbi Sülük Yetiştiriciliği: Sorunlar ve Fırsatlar” konulu söyleşiyi gerçekleştirdi.


Program plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap