Akın Gazetesi Ve Sinan Ofset Tesisleri Uzaktan Çalışma-Esnek Mesai Modeline Geçti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Akın Gazetesi Ve Sinan Ofset Tesisleri Uzaktan Çalışma-Esnek Mesai Modeline Geçti
Haberin Tarihi: 31.3.2020 19:16:05 - Okunma Sayısı:2139 defa okundu.

Cumhurbaşkanlığı genelgesine istinaden, Eğirdir Akın Gazetesi ve Sinan Ofset Tesislerinde zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için amacıyla esnek mesai sistemine geçildi.

AKIN GAZETESİ ve SİNAN OFSET TESİSLERİ UZAKTAN ÇALIŞMA-ESNEK MESAİ MODELİNE GEÇTİ

Tüm dünyada Pandemik (küresel) olarak seyretmekte olan Coronavirüs 2019 (Covid-19) salgını nedeniyle devletimizin aldığı önlemler kapsamında Cumhurbaşkanlığı genelgesine istinaden, Eğirdir Akın Gazetesi ve Sinan Ofset Tesislerinde zorunlu hizmetlerin yürütülmesi amacıyla esnek mesai sistemine geçildi.

Bu süreçte önceliğimiz olan tüm çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzu, işten çıkarılma gibi bir durumun söz konusu olmayacağını iyi günde olduğu gibi içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde de büyük bir aile olarak yolumuza devam ettiğimizi bildirmek isteriz.

Salgın tehlikesinin ilk gününden itibaren gerekli önemleri alan ve tereddüt etmeden uzaktan çalışma – esnek mesai modeline geçen gazeteniz AKIN memleketimize karşı olan sorumluluğun bilincinde olarak hijyen kuralları çerçevesinde hizmetini sürdürmektedir.

Bu süre içerisinde "www.egirdirakingazetesi.com.tr" adresindeki haber sitemizi takip ederek günün gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olabileceğinizi ve 7/24 bizimle telefon ve mail yoluyla irtibata geçebileceğinizi hatırlatır, saygılarımızı sunarız.

Telefon: (0246) 311 46 75

Gsm: 0542 621 51 71

E.mail: sinanofset_tr@hotmail.com

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap