EĞİRDİR BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 3.4.2020 11:16:33 - Okunma Sayısı:2174 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi Korona Virüs riskine karşın şehirdeki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

EĞİRDİR BELEDİYESİ DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Eğirdir Belediyesi Korona Virüs riskine karşın şehirdeki dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 saat esasına göre oluşturulan ekipler şehrin her bir noktasında gece-gündüz demeden dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Koronavirüse karşı alınan önlemleri artıran Eğirdir Belediyesi, dezenfekte işlemlerini vatandaşların yoğun bulunduğu cadde ve sokaklarda da sürdürüyor. Eğirdir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından cadde ve sokaklar deterjanlı sularla yıkanarak, dezenfekte ediliyor.

Eğirdir Belediyesi İtfaiye personellerinden Özgür Kocadağ, şimdiye kadar Plaj, Altınkum, Bağlar, Konne Bucağı, Kızılçubuk, Pınar Pazarı, Sanayi, Mücevre ve Yeşilada Mahallelerinde dezenfekte işleminin yapıldığını, bugünden itibaren de (3 Nisan 2020) Eğirdir merkez ve merkez mahallelerinin cadde ve sokaklarının deterjanlı sularla yıkanarak, dezenfekte edileceğini bildirdi.

Eğirdir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevlilerinin cadde ve sokakları dezenfekte etmesi vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap