Maske Üretimine Gönüllü Destek...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Maske Üretimine Gönüllü Destek...
Haberin Tarihi: 17.4.2020 13:35:51 - Okunma Sayısı:2383 defa okundu.

Eğirdir'li kadınlar, Eğirdir Kaymakamlığı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan yeni tip koronavirüsle mücadele için maske üretimine destek veriyor.

MASKE ÜRETİMİNE GÖNÜLLÜ DESTEK...

Eğirdir'li kadınlar, Eğirdir Kaymakamlığı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan yeni tip koronavirüsle mücadele için maske üretimine destek veriyor.

Aslen Sariidris'li olan Eğirdir Sosyal Hizmet İlçe Müdürlüğü'nde görev yapan  Ümmü Kurt, bu görevi yanısıra Eğirdir Kaymakamlığı ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan yeni tip koronavirüsle mücadele için maske üretimine evinden destek veren kadınlardan sadece biri.

Evinden gönüllü olarak maske dikimine katkı sağlayan Ak Parti Sarıidris Kadın kolları Başkanı olan Ümmü Kurt "devletimin her duvarında benim de bir tuğlam olsun düsturuyla gönüllü maske dikiminde ben de varım. Sosyal hizmetlerdeki görevimin dışında, komşularımın da desteğiyle evimizde gönüllü maske dikimi yapıyoruz. Günde yaklaşık 150 adet maske dikerek bu çalışmaya katkıda bulunuyoruz. İnsan gönülden isteyince gerek evde gerekse işinde başaramayacağı hiçbir şey yoktur" dedi.

Her zaman halkıyla iç içe olan ve insanların gönlüne şefkatli dokunuşuyla gönülleri fetheden Ümmü Kurt, sosyal faaliyetlerin her türünde gönüllü olarak görev almasıyla tanınıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında, bu milli mücadele günlerinde gerek maske üretiminde gerek vefa desteğinin her türünde varım diyen Kurt, devleti, milleti için gönüllü olarak elini taşın altına değil, gövdesini kayanın altına koymak için hazır olduğunu dile getiriyor.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap