Burdur Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Mehmet Yörük Atandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Burdur Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Mehmet Yörük Atandı
Haberin Tarihi: 21.4.2020 14:50:34 - Okunma Sayısı:39077 defa okundu.

Eğirdir'li hemşehrimiz Mehmet Yörük, Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atandı.

Burdur Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Mehmet Yörük Atandı

Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yapan Eğirdir'li hemşehrimiz Mehmet Yörük, Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü görevine atandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bazı bakanlıklar ve kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, bazı bakanlıklarda ve kurumlarda açık bulunan pozisyonlara atama yapıldı, bazı il müdürlerinin görev yeri değişti. Bu kapsamda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, görevden alınan Burdur İl Müdürü İsmail Türe'nin yerine Mehmet Yörük atandı.
Eğirdir'li hemşehrimiz Mehmet Yörük'ü tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Mehmet YÖRÜK;

 1981 Isparta'da doğdu. İlkokulu Eğirdir Yeni Mahalle Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda tamamladı. Isparta Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Isparta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde denetim personeli olarak görev yaptı. 2019 yılında yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    21.4.2020 20:20:39
    köyümüzün iftiharı sayın MEHMET YÖRÜK ü yeni görevinde başarılar diler görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını canı gönülden temenni ederim. BİLAL ÖZKAN AĞILKÖY EĞİRDİR.
Yorum Yap