ISUBÜ Öğrencilerin Geleceklerine Işık Tutacak Eğitimleri Online ve Ücretsiz Verecek

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISUBÜ Öğrencilerin Geleceklerine Işık Tutacak Eğitimleri Online ve Ücretsiz Verecek
Haberin Tarihi: 22.4.2020 15:51:01 - Okunma Sayısı:5211 defa okundu.

Başvurular: https://sibem.isparta.edu.tr/ adresinden online yapılacak.

ISUBÜ Öğrencilerin Geleceklerine Işık Tutacak Eğitimleri Online ve Ücretsiz Verecek

“Uygulamalı Eğitim” modelini benimseyen Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Cumhurbaşkanlığımızın başlattığı 3 Yılda 1 Milyon Yazılımcı projesine destek olmak ve öğrencilerini geleceğin mesleklerine hazırlamak için ücretsiz eğitim programı düzenliyor.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hedef gösterdiği “3 yılda 1 milyon yazılımcı” yetiştirilmesine katkı verebilmek üzere bizde ISUBÜ SİBEM Siber Güvenlik Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak ücretsiz “Online Yazılım Uzmanlığı Eğitimi” veriyoruz. Merak duyan üniversitemizde eğitim gören gençlerimizi bekleriz.” dedi.

Yazılım Geliştirme ve Siber Güvenliğe ilgi duyan ISUBÜ’de eğitimine deva eden her öğrenci evlerinden bu eğitimlere katılabilecek ve kendini geliştirme fırsatı bulacak. ISUBÜ ilk adımda Windows Uygulaması Geliştirme, Web Uygulamaları Geliştirme, Veri Tabanı Uzmanlığı ve Siber Güvenlik alanlarında online ücretsiz eğitim düzenleyecek.

Başvurular: https://sibem.isparta.edu.tr/ adresinden online yapılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap