ETUDOSD DAĞCILIK ŞENLİĞİ İPTAL EDİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ETUDOSD DAĞCILIK ŞENLİĞİ İPTAL EDİLDİ
Haberin Tarihi: 29.4.2020 15:42:36 - Okunma Sayısı:10158 defa okundu.

ETUDOSD tarafından 23 yıldır kesintisiz olarak düzenlenmekte olan ETUDOSD Dağcılık Şenliği, bu yıl koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla iptal edildi.

 ETUDOSD DAĞCILIK ŞENLİĞİ İPTAL EDİLDİ

Eğirdir Turizm Tanıtma Ve Doğa Sporları Derneği (ETUDOSD) Kulübü tarafından 23 yıldır kesintisiz olarak düzenlenmekte olan ETUDOSD Dağcılık Şenliği, bu yıl koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla iptal edildi.

Covit-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla bu kararı verdiklerini bildiren Eğirdir Turizm Tanıtma Ve Doğa Sporları Derneği Kulübü Yönetim Kurulu'nun konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"23 yıldır gerçekleştirdiğimiz ETUDOSD Dağcılık Şenliği’nin 24.sünü, 30-31 Mayıs 2020 tarihlerinde, Eğirdir Belediyesi ve ASMA Mimarlık Şirketi’nin destekleri ile gerçekleştirmeyi planlamış idik.

Ancak Covit-19 virüsü salgınının önlenmesi çalışmaları kapsamında ülke çapında devletimizin verdiği mücadele ve önlemler bilinmektedir.

Bu sene gerçekleştireceğimiz 24. ETUDOSD DAĞCILIK ŞENLİĞİ’ni ETUDOSD Yönetim Kurulu olarak; her yıl ortalama 1500-2000 kişinin katılımının olduğunu bilerek ve  hem ülkemiz hem de siz doğa severlerin sağlığını düşünerek iptal etme kararını almış bulunmaktayız.

24'ncü ETUDOSD Dağcılık Şenliği’nde 2021 yılı mayıs ayında buluşmayı gönülden arzu ediyoruz.

Tüm dağcılık camiasına, doğa severlere ve kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap