Balık Avında Kullanılan Elektroşok Ele Geçirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Balık Avında Kullanılan Elektroşok Ele Geçirildi
Haberin Tarihi: 12.5.2020 20:57:15 - Okunma Sayısı:5056 defa okundu.

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlileri tarafından, 1 adet invertör, 2 adet akü, 1 adet prop, bağlantı kabloları, 2 adet sazan balığı ve ruhsatsız, plakasız ve motorsuz fiber tekne ele geçirildi.

BALIK AVINDA KULLANILAN ELEKTROŞOK ELE GEÇİRİLDİ

Kovada Gölü'nde şok cihazı (invertör) ile su ürünleri avcılığı yapıldığına dair bir ihbarı değerlendiren Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlileri tarafından, 1 adet invertör, 2 adet akü, 1 adet prop, bağlantı kabloları, 2 adet sazan balığı ve ruhsatsız, plakasız ve motorsuz fiber tekne ele geçirildi.

12.05.2020 Salı günü saat 13:00 sularında şok cihazı (invertör) ile Kovada Gölü’nde su ürünleri avcılığı yapıldığına dair gelen ihbar üzerine harekete geçen  Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlileri saat 15:00 sularında Kovada Gölüne intikal ederek Gölde Kumluada Mevkiinde plakasız fiber tekne üzerinde söz konusu şahısların şok cihazı ile avcılık yaptığını tesbit etti.

Ekipleri fark eden O. S. ve H. S. isimli şahıslar, kıyıya yakın olmaları sebebiyle av araçlarını ve tekneyi bırakarak dur ihtarına aldırış etmeden orman içerisine kaçtılar.

Kontrol ekipleri tarafından olay yerinde bulunan 1 adet invertör, 2 adet akü, 1 adet prop, bağlantı kabloları, 2 adet sazan balığı ve ruhsatsız, plakasız ve motorsuz fiber tekneye ilgili Kanunlar gereği yasal işlem yapılmak üzere el konulduğu bildirildi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap