CHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN YARDIM KAMPANYASI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN YARDIM KAMPANYASI
Haberin Tarihi: 19.5.2020 16:57:43 - Okunma Sayısı:6426 defa okundu.

CHP'nin Yardım kampanyası Ramazan ayından sonra da devam edecek.

                CHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN YARDIM KAMPANYASI

              CHP Eğirdir İlçe Başkanlığı, Çin’de ortaya çıkarak dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının ülkemiz ekonomisi üzerinde yarattığı buhran sebebiyle işini ve işyerini kaybetmiş olan vatandaşlarımızı unutmadı.

                Hiçbir devlet desteği olmadan, kendi bünyesinde üyelerinin ve gönül birlikteliği olan yardımsever vatandaşların katkısıyla hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran CHP İlçe Başkanlığı, bu faaliyetin Ramazan ayından sonra da devam edeceğini belirttiler.

                “İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayı’nda öncelikle ekonomik buhrandan dolayı işten çıkarılmış, iş yerini kapatmak zorunda kalmış, zorunlu ücretsiz izne çıkarılan vatandaşlarımıza yardım etmeye çalıştık. Yardımın ulaştırılacağı isimlerin belirlenmesinde mahalle muhtarlarımız, parti mahalle temsilcilerimiz ve STK temsilcileri ile birlikte titizlikle çalıştık. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sözünü ilke edinerek parti ayrımı gözetmeksizin ihtiyacı olan her aileye yardım elini uzatmaya çalıştık.” şeklinde açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı M. Murat YILMAZ: “Bu mübarek ayda vatandaşlarımıza imkanlarımız dahilinde yardım elini uzatabilmek bizim için çok değerli. Bizler hiçbir vatandaşımızın aç kalmamasını, dünyanın bütün nimetlerinden güzelliklerinden eşit şekilde yararlanılabilmesini, bütün çocuklarımızın yüzünün gülmesini istiyoruz. Yardım kolilerini ulaştırdığımız işini kaybetmiş olan vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu bizden yeni bir iş talebinde bulundular. Vatandaşlarımızdan gelen bu haklı talebi iş insanı olan üyelerimiz ve dostlarımızla paylaşarak bu sorunu da çözümlemeye çalışacağız. Ramazan ayından sonra da vatandaşlarımızın dertlerini dinleyeceğiz ve dermanı olmaya gayret edeceğiz. Yardımsever dostlarımızın ve üyelerimizin yardımlarını Allah kabul etsin.” değerlendirmesinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap