Eğirdir Gölü’nde 1700 Metre Uzatma Ağına El Konuldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Gölü’nde 1700 Metre Uzatma Ağına El Konuldu
Haberin Tarihi: 5.6.2020 15:56:01 - Okunma Sayısı:8676 defa okundu.

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekiplerinin, kaçak avcılık girişimlerine karşı su ürünleri kontrol faaliyetleri kararlılıkla devam ediyor.

EĞİRDİR GÖLÜ’NDE 1700 METRE UZATMA AĞINA EL KONULDU

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri tarafından 04-05 Haziran 2020 tarihinde Eğirdir Gölü’nde yapılan gece denetimlerinde Gelendost Kemer, Yalvaç Taşevi ve Senirkent Gençali mevkiinde tespit edilen sahipsiz toplam 1700 metre uzunluğunda uzatma ağına el konuldu.

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre; Eğirdir Gölü’nde yapılan gece denetimlerinde Gelendost Kemer, Yalvaç Taşevi ve Senirkent Gençali mevkiinde tespit edilen sahipsiz toplam 1700 metre uzunluğunda uzatma ağına 1380 sayılı Su ürünleri Kanunu gereği el konulurken içerisinden çıkan su ürünlerinin canlı olarak göle iade edildi.

Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "15 Haziran itibariyle av yasağının sona erecek olmasına rağmen halen devam eden kaçak avcılık girişimlerine karşı su ürünleri kontrol faaliyetlerimiz kararlılıkla devam edecektir." denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap