Bu İşletme Gelecek Vaad Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,	Bu İşletme Gelecek Vaad Ediyor
Haberin Tarihi: 30.6.2020 17:54:51 - Okunma Sayısı:2945 defa okundu.

İYİ Parti Eğirdir İlçe teşkilatı Yılgıncak köyünde bulunan "Elif'in Gül Bahçesi"ni ziyaret etti.

            BU İŞLETME GELECEK VAAD EDİYOR

            İYİ Parti Eğirdir İlçe teşkilatı Yılgıncak köyünde bulunan "Elif'in Gül Bahçesi"ni ziyaret etti.

            Girişimci Volkan Hun'dan işletme ile ilgili bilgi alan İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş ve beraberindekiler " İyi Parti Eğirdir teşkilatı olarak partimizin de genel prensibi gereği tarımın her zaman desteklenmesi düşüncesinde olduğunuzdan dolayı "Elif'in Gül Bahçesi"ne ziyarette bulunduk. Yapılan tarımsal faaliyetler hakkında bilgi sahibi olduk.

            Burada Eğirdir için bir kazanım olan yöresel ürünlerin yetiştirilmesi ve işlenmesinin çok güzel bir örneğini gördük. Doğası, havası mükemmel olan bu işletme gelecek vaad ediyor. Gülü işletmek için uzağa gitmelerine gerek kalmamış, kendi markalarını kendileri yaratmışlar. Çok güzel işlere imza atmışlar.

            Gül ve gül ürünleri haricinde, erişte, reçel, tarhana gibi organik ürünler, gezen tavuk yumurtası üretim ve satışı da yapan işletmeye çalışmalarında başarılar diliyoruz. İşletme sahibi Volkan, Hasan beylere ve çok değerli eşlerine sıcak karşılama ve ikramlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

            Elif'in Gül Bahçesi görülmeye değer girişimdir. Eğirdir'e böyle bir işletme kazandırdıkları için kendilerini tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandılar.

            Girişimci hemşehrimiz Vokan Hun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bahçemize Hayırlı olsun ziyaretine gelip, ihtiyaçlarımız hakkında da bilgi alan, 'elimizden geleni yaparız, Eğirdir için güzel bir kazanım' diyerek bizleri onurlandıran İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Tahsin Taşbaş ile Yönetim kuruluna ilgi, alakaları ve hoş sohbetleri için teşekkür ederiz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap