Antalya’lı Gazeteciler Başkan Veli Gök’ü Makamında Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Antalya’lı Gazeteciler Başkan Veli Gök’ü Makamında Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 28.8.2020 10:05:28 - Okunma Sayısı:1438 defa okundu.

‘Eğirdir Futbol Takımlarının Cazibe Merkezi Olabilir’

Antalya’lı Gazeteciler Başkan Veli Gök’ü Makamında Ziyaret Etti

‘Eğirdir Futbol Takımlarının Cazibe Merkezi Olabilir’

Bu yıl 1. cisi düzenlenen Eğirdir Zafer Kupası Futbol Turnuvası münasebetiyle Eğirdir’e gelen gazeteciler Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ederek duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

Yaklaşık 3 gün Eğirdir’in misafiri olan ve turnuvayı takip eden gazetecilere konuşan Başkan GÖK; ‘Sizlerin burada bulunması, programın içerisinde olmanız bizim için çok önemli. Bu tür organizasyonlar işbirliği yapmamızı gerektiriyor, sizlerin bu tür organizasyonlarda görüşleriniz, düşüncelerinizin katkı sağlayacağını düşünüyorum, hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’ dedi.

Antalyalı Gazeteciler, bu tür organizasyonlarda büyük deneyimlerimiz var, Eğirdir’de futbol adına bu tesislerin bulunması çok önemli, inşallah bu tür turnuvalar süper lig takımlarının katılımı ile önümüzdeki yıllarda gerçekleşebilir. Antalya şartları çok zor, sıcaklar nedeni ile takımlar zorlanıyor. Eğirdir’in havası ve tesisleri sayesinde futbol takımlarının cazibe merkezi olabilir. Sadece gördüğümüz takımlar zorlanırsa konaklama yüzünden zorlanır. Eğirdir’de yaptığınız bu organizasyonla ileri vadede kazanan mutlaka Eğirdir olacaktır. Organizasyon için sizlere ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok isabetli bir program oldu. Önümüzdeki süreçte de elimizden ne geliyorsa bizler yapmaya hazırız ve her zaman yanınızdayız. Organizasyonun gerçekten kusursuz işlemesi ve ilk adımı atmak çok önemlidir, siz Eğirdir olarak ilk adımı attınız, bu atmosferi ve bu organizasyonu başarılı bir şekilde görünce artık önümüzdeki yıllarda daha büyük organizasyonlar Eğirdir’de gerçekleşebilir. Eğirdir Turizm potansiyeli açısından farkındalık yaratabilir, özellikle elektrikli tekneniz çok hoşumuza gitti. Bu tür organizasyonlar bu pandemi kalktıktan sonra yapılırsa daha da çok ses getirecektir. Sizlere ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.’ dediler.

Daha sonra Eğirdir ürünlerinden oluşan hediyeleri  takdim eden başkan Veli GÖK misafirlere teşekkür etti. Antalya’lı gazeteciler daha sonra Eğirdir Belediyesine ait elektrikli tekne turu daha sonra da Kovada Milli Parkı gezisine katılarak Eğirdir’e hayran kaldılar. Yarın sabah saatlerinde başlayacak turnuvanın final ve kupa törenine katılacak olan gazeteciler Eğirdir’den ayrılacak.

Programa katılan gazeteciler şu isimlerden oluştu. Selami ŞAHİN  Medya Koordinatörü, Fatih Gürbüz – Antalya Güncel.com, Şifa Çiçek - TSYD Bölge Başkanı ve Akdeniz Manşet Gazetesi  Sahibi, Muhammed Ahmet Öcal - TRT Haber Müdürü, Vehbi Kaya – Her Gün Medya Sahibi, Aydın Çevik - Antalya Gazetesi Sahibi, Okan Dilek - İleri Gazetesi ve Antalya Güncel  köşe yazarı, Murat Şentürk - Akdeniz Bülten Gazetesi.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap