16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

AK PARTİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AK PARTİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI
Haberin Tarihi: 5.9.2020 16:13:08 - Okunma Sayısı:3793 defa okundu.

BAŞKAN MEVLÜT DOĞANAY GÜVEN TAZELEDİ

AK PARTİ 7. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

BAŞKAN MEVLÜT DOĞANAY GÜVEN TAZELEDİ

Pandemi nedeniyle ertelenen Ak Parti  7. olağan kongresi bugün saat 11.00 de gerçekleştirildi. Pınar Pazarı Mesirelik alanında yapılan Kongreye; İl Başkanı Osman Zabun, TBMM Başkan Vekili, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Isparta Milletvekili Recep Özel, Milli Savunma Komisyonu üyesi Isparta Milletvekili Uğur Gökgöz, Balıkesir eski Milletvekili ve Isparta Koordinatörü Kasım Bostan, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Çevre İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile delegeler katıldı.

Divan Başkanlığını Serkan Keskin, Başkan Yardımcılığını İsmail Özcan, katipliklerini de Mehmet Yaşar, Hakkı Özdamar ve Elvan Gök'ün yaptığı kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesinden sonra konuşan Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay şunları söyledi:

"Başkanlığın uhdemize Ocak 2019 tarihinde verilmesinin ardından dava arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma içine girdik. Sonunda Belediye seçimini büyük bir zaferle taçlandırdık. İl Genel meclisine 3 arkadaşımızı da göndermek suretiyle, çalışmamızın ve gayretlerimizin neticesini almaktan büyük mutluluk duyduk. Durmak yok, yola devam düsturuyla ilçemizde Veli Başkanım ve ekibiyle yolların asfaltlanmasından, turizme yönelik çalışmalara, taziye çadırlarından, yardıma muhtaç olanlara kadar güzel çalışmalar yapıldı. Bilhassa köylerimizin yolundan, içme suyuna, sosyal alanların oluşturulmasından, enerji elde etme girişimlerine varıncaya kadar canla başla çalışıp, onların her derdiyle hemdert olan İl Genel Meclisi üyelerimiz şevkle heyecanla devam ettiler, ediyorlar. Mahallelerimizde, Köylerimizde bilhassa halkımızın içine girip, dertlerinin dinlenmesinde, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin karşılanmasında, kapı kapı dolaşıp insanımızı dinlemeyi kendilerine görev bilen, sevinç ve hüzünlerinde onlarla berber olan Kadın Kolları Başkanım ve Yönetim Kurulu üyelerim, bu gayret ve girişimlerini kutsal bir görev aşkıyla sürdürdüler, sürdürüyorlar. Gençlik Kolları Başkanım ve cevval gençlerim, gençliğin verdiği şevk ve heyecanla başkanlık seçimindeki gayretkeşlikleriyle, sosyal faaliyet alanındaki çabalarıyla hele Ramazan ayı içinde, ihtiyaç sahiplerine, yardım kolilerinin oluşmasında ve dağıtımındaki güzel hareketleriyle göz doldurdular, dolduruyorlar. Artık "Kal"den "Hal"e geçtiğimiz bir dönemi yaşıyoruz. Bu vesile ile sayın il koordinatörümüze her zaman yanımızda olduklarını canlı bir şekilde hissettiğimiz il başkanımıza, değerli yönetim kurulu üyelerine, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve yönetimine ilçe teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bilhassa her zaman ve mekanda derdimizi ifade edebildiğimiz, çözümlenmelerinde daima gayret içinde gördüğümüz Milletvekillerimiz başta Süreyya Sadi Beye, Recep Beye, Mehmet Uğur beylere, ilçe teşkilatım adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Yine beldemizin gerekli ihtiyaçlarının giderilmesinde başvuru mercilerimizden olan Şükrü Beye, Serkan Beye de teşekkürler ediyorum. Ve bilhassa toplum içinde bizim gözümüz, kulağımız olan Mahalle ve Köy Başkanlarımıza ve siz sayın delegelerimiz gösterdiğiniz hassasiyet ve destekten dolayı bilhassa teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu kongremizde bizleri onurlandıran Çevre İlçe Başkanlarımıza, belediye Başkanlarımıza hassaten şükranlarımı sunuyorum.

Kongremizin bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyor, teşriflerinizle bizleri onurlandırdığınız için teşkilatım adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bir hususu değinmeden geçemeyeceğim. Kuruluşumuzdan şimdiye kadar ilçe teşkilatında görev alan bütün ilçe başkanlarına, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarına ve yönetimde bulunan değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Merhum Ali Olguner ağabeyimizi rahmetle yad ediyorum. Yönetimde görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Kongremiz ve alanının düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Veli Başkanıma ve ekibine de teşekkür ediyorum. Tabii Gençlik Kollarındaki gençlerimizi de unutmuyorum".

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Ak Parti Isparta Milletvekilleri M. Uğur Gökgöz, Recep Özel, S.Sadi Bilgiç, İl Başkanı Osman Zabun ve İl Koordinatörü Kasım Bostan'ın konuşmalarından sonra okunan faaliyet ve denetim raporları oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra tek liste halinde yapılan seçimler sonucu Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanlığına yeniden Mevlüt Doğanay seçilirken;

İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;

Ahmet ÜNVER

Davut KARATAŞ

Dilek KURT

Evren Can GÜLERYÜZ

Gizem ÇELİK

Hatice SAKCALI

Kemal GELİR

Merve KORKMAZ

Mevlüt İNCE

Mustafa KARAKOÇ

Mustafa SELEK

Osman YAMAN

Ömer YILMAZ

Süleyman TEZCAN

İlçe Yönetim Kurulu Yedek Üyelerine;

Bekir KARADOĞAN

Nejla AKKULAK

Ramazan ÇAKMAK

Selver YEŞİL

Mustafa ÇUKUR

Muzaffer TIĞLI

Sevilay ERYILMAZ

Mehmet İNAN

İl Kongre Delegeliği Asil üyeliklerine;

Ahmet BULUCU

Ahmet Hamdi TAKIR

Ahmet ÜNVER

Bekir KARADOĞAN

Büşra TATLIDİL

Davut KARATAŞ

Dilek KURT

Elvan GÖK

Eşref DEMİRCAN

Eyyup DOĞAN

Fatih DEMİRALAY

Ferdi ERGÜLER

Gizem ÇELİK

Hakan YILDIRIM

Hakkı ÖZDAMAR

Hatice SAKCALI

Hediye ÖZKAN ZENGİN

İbrahim CEYLAN

Kemal GELİR

Kenan ÜNAL

Mehmet AYDIN

Mehmet Eray USLU

Mehmet İNAN

Mehmet Kamil GÖNCÜ

Mehmet YAŞAR

Mehmet YILMAZ

Merve KORKMAZ

Mevlüt DOĞANAY

Mevlüt İNCE

Muslahattin YAMAN

Mustafa Erhan SAVRAN

Mustafa KARAKOÇ

Mustafa SELEK

Nejla AKKULAK

Osman YAMAN

Osman YÜCEER

Ömer YILMAZ

Ramazan AKÇAY

Ramazan ÇAKMAK

Remziye DİNÇER

Selver YEŞİL

Sezgin ÖZDOĞANCI

Süleyman SARPDAĞ

Süleyman TEZCAN

Şehriban ÜNLÜ

Ülker YİĞİT

Ünal İNCE

Veli GÖK

Veli GÜNGÖR

 

İl Kongre Delegeliği Yedek üyeliklerine;

Ahmet BOZER

Mustafa KAYAN

Adem ÜNLÜ

Mehmet SERT

Mustafa ÇUKUR

Ferzane YALKIN

Hüseyin KORKMAZ

Ahmet DOĞAN

Kemal ÇIBIK

Talip YILDIRIM

Veli KARAÇAY

Salahaddin ÇÜRÜKKAYA

Osman SAKARYA

Nuran BULUCU

Mustafa Kemal SABAH

Lütfi UYSAL

Mahmut KÜÇÜKKÖSE

Hamdi KANLI

Göksel KANLI

Cengiz KAYA

Hüseyin SARIDOĞAN

Mustafa KUŞ

Mustafa TÜRKOĞLU

Veli NEHİR

Yusuf ASLAN

seçildi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap