Kaymakam Adem Çelik'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 24.11.2020 10:33:58 - Okunma Sayısı:1352 defa okundu.

Kaymakam Çelik: “…Büyüyen her fidanda emeğiniz, açılan her çiçekte alın terinizin kokusu var.”

KAYMAKAM ADEM ÇELİK'İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Kaymakam Çelik: “…Büyüyen her fidanda emeğiniz, açılan her çiçekte alın terinizin kokusu var.”

 

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “…Büyüyen her fidanda emeğiniz, açılan her çiçekte alın terinizin kokusu var.” dedi. Kaymakam Çelik’in mesajı şöyle:

“Bilgi ve teknolojinin büyük bir hızla dünyanın her köşesine ulaştığı günümüzde, bilginin üretilmesi ve güncellenmesi, sağlıklı bir şekilde topluma kazandırılması hayati önem kazanmıştır. Bu sürecin doğal sonucu olarak tüm ülkeler eğitime daha fazla önem vermekte ve çok önemli yatırımlar yapmaktadırlar. Eğitim, toplumların çağdaş uygarlık düzeyine yükselmesinde en önemli araç, öğretmenlerimiz de bu anlamda en büyük gücümüzdür.

Öğretmenlerimizden beklentimiz, çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven, kendi öz değerlerine sahip çıkan ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmeleridir.

Büyüyen her fidanda emeğiniz, açılan her çiçekte alın terinizin kokusu var. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyor ve yarınlarımızın güvencesi olan çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz tüm öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum.”

- Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap