MHP’DEN AK PARTİ’YE NEZAKET ZİYARETİ…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP’DEN AK PARTİ’YE NEZAKET ZİYARETİ…
Haberin Tarihi: 11.12.2020 17:13:21 - Okunma Sayısı:3545 defa okundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MHP’DEN AK PARTİ’YE NEZAKET ZİYARETİ…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe teşkilatı, Ak Parti Eğirdir İlçe teşkilatına nezaket ziyarette bulundu. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Kadın Kolları Başkanı Gamze Yörük ve yönetim kurulu üyeleri; Ramazan Karadağ, Süleyman Uğur Yıldız, Volkan Hun, Ali Rıza Binatlı, Ali Ertürk, Ömer Yörük ve İbrahim Eroğlu ile birlikte Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay’ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler. Ziyarette Ak Parti yönetim kurulu üyeleri Osman Yaman ve Süleyman Tezcan’da hazır bulundu.

Pandemi dolayısıyla ziyaretlere bir süre ara verdiklerini belirten MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, “İçeride ve dışarıda malumunuz düşmanlarımız var. Bu saatten sonra kol kola, omuz omuza mücadele edeceğiz. Üzerimize düşen ne varsa MHP olarak hazırız. Bundan sonra cumhur ittifakının ruhuna uygun hareket edecek şekilde üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı Başkanı Mevlüt Doğanay’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “Bazı nifak güçlere karşı birbirimize daha sıkı kenetlenmemiz gerekiyor. Mesele; şerlerin nereden geldiklerini, nasıl olduklarını tespit etmek ve olabildiğince birlikte hareket edebilme meselesidir. Kişi tek başına hiçbir şey yapamaz. Fikirde, düşüncede, idealde birlik ve beraber olduğumuz zaman, ülkemizi daha iyi, daha güzel yerlere birlikte getireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel, günün anısına Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Mevlüt Doğanay’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin birlikte çekildiği fotoğrafı hediye etti.

- EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap