MHP'LİLER BAŞKAN GÖK’Ü ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP'LİLER BAŞKAN GÖK’Ü ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 15.12.2020 14:58:02 - Okunma Sayısı:3476 defa okundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette MHP Başkanı Demirel ve Belediye Başkanı Veli Gök, Cumhur İttifakı doğrultusunda Eğirdir için birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını söylediler.

MHP'LİLER BAŞKAN GÖK’Ü ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel,  Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Akçimen, Yönetim Kurulu üyeleri; Süleyman Uğur Yıldız, Volkan Hun, Ali Rıza Binatlı ve İbrahim Eroğlu, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü ziyaret ettiler.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette MHP Başkanı Demirel ve Belediye Başkanı Veli Gök, Cumhur İttifakı doğrultusunda Eğirdir için birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını söylediler.

Ziyarette konuşan MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel; “…her zaman olduğu gibi devletimizin bekası, milletimizin ali menfaati doğrultusunda içeride ve dışarıda olan düşmanlarımıza karşı her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.  Milliyetçi Hareket Partisi olarak birlik ve beraberliğimizi, özellikle bu saatten sonra, daha fazla sağlamak, düşmanlara karşı bunu göstermek, Devletimizi ayakta tutmak, milletimizin ali menfaatleri doğrultusunda çalışmak felsefesiyle Eğirdir’imizde biz de varız. Destekçininiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Seve seve varız.” dedi.

Belediye Başkanı Veli Gök: “…Bazen siyasi parti çatısı altısında olabilir, bazen dernek çatısı altında olabilir. Bazen kamu görevi olabilir. Neticede her birimiz bulunduğumuz yerde bu ülkede bir nöbet tutuyoruz. Birimiz tarımda, birimiz sanayide, birimiz ticarette, birimiz siyasette. Ama esas olan burada aklı selim davranmak. Gerçekler üzerinde bunları kurgulamak ve daha güzel bir Türkiye’yi gelecek nesillere bırakmak.

Tarihe baktığımızda, tarihin her sürecinde her toplumda, her birliktelikte, her çatıda iyi niyetli insanlar olmuştur, kötü niyetli insanlar olmuştur. Bilerek ya da bilmeyerek yanlışa düşen insanlar olmuştur. Ama biz diyoruz ki; Bu ülkede yaşayan bütün insanlar bizim insanımızdır. Bu görevler kutsal görevler. Bu işler fedakarlık isteyen işler. Bundan sonraki süreçte de her birimiz İlçemiz için, ülkemiz için yarın ne yapabiliriz? sorusunu kendimize, her gün sormamız gerekiyor. Allah, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Allah hepimize kolaylıklar versin. İnşallah aldığımız bu bayrakları daha ileriye götürürüz. Bu ülkeye, bu ilçeye katkı sağlarız” dedi.

Başkan Gök, sözlerinin sonunda ziyaretlerinden dolayı MHP ilçe yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette MHP İlçe teşkilatı adına İlçe Başkanı Mehmet Demirel, Belediye Başkanı Veli Gök'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin birlikte çekilmiş fotoğrafını hediye etti.

Emel TURAN KARTAL (AKIN)

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap