TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten önemli açıklamalar:

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten önemli açıklamalar:
Haberin Tarihi: 14.1.2021 15:11:06 - Okunma Sayısı:1560 defa okundu.

YENİ HASTANE TÜM BRANŞLARDA HİZMET VERECEK, ESKİ HASTANE YIKILACAK...

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten önemli açıklamalar:

YENİ HASTANE TÜM BRANŞLARDA HİZMET VERECEK, ESKİ HASTANE YIKILACAK...

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 4 Ocak 2021 tarihinde hizmete giren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yeni binasında incelemelerde bulundu.

TÜM BRANŞLARDA HİZMET VERİLECEK

Hastaneyi gezdikten sonra önemli açıklamalar yapan Milletvekili Bilgiç  "Başta Sağlık Bakanımıza, İl Sağlık Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hastanemizin yapımına 2018 Şubat ayında başladık. Bütün bu zor koşullara ve pandemi sürecine rağmen 2 yıl içerisinde Eğirdir’li hemşehrilerimizin hizmetine açtık. Bu sadece Eğirdir'e değil bölgeye ve Isparta halkının tümüne hizmet verebilecek üst standartta bir hastane oldu. Biz, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ismi altında sürdürüyoruz ama tüm branşlarda Semih hocamızın başkanlığında bu hizmetler verilecek. Sevinçliyiz, hayırlı uğurlu olsun diyoruz." dedi.

YENİ HASTANE SAĞLAM BİR ZEMİNE OTURTULDU

Eğirdir'de yer üretme konusunda ciddi sıkıntıların olduğunu dile getiren Milletvekili Bilgiç, Yeni hastanenin sağlam bir zemine oturduğunu belirterek şunları söyledi: "yer üretme konusunda Eğirdir’de ciddi problemlerimiz var. Kaymanın olduğu bir alanda 700’ün üzerinde 28 metre derinliğinde fore kazıkla bu bölgedeki zemin tamamen iyice sağlamlaştırılarak, 7 milyon ekstra maliyet getirmiş olmasına rağmen, hem arkadaki oturan komşularımızın, hem de hastanenin güvenliği artırılmış oldu.

ESKİ HASTANE YIKILACAK

Eski hastane 1950’li yıllarda yapılan bir hastane. Güçlendirme imkanı olabilse yapılırdı. Süratle yıkımına başlayacağız, orası yeşil olacak, bakarsınız ileride bir revize, büyüme ihtiyacı yenileme ihtiyacı olabilir, İl Sağlık Müdürlüğümüzün, hastanemizin bir rezervi olarak muhafaza edeceğiz."

-Haber Merkezi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap