EĞİRDİR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI
Haberin Tarihi: 11.3.2015 08:56:00 - Okunma Sayısı:1500 defa okundu.

Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında, ilçemizde Hayat Boyu Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlardaki öğretmen, öğrenci ve kursiyerlere yönelik program düzenlendi.

EĞİRDİR MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDEN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

 

            Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar günü etkinlikleri kapsamında, ilçemizde  Hayat Boyu Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlardaki öğretmen, öğrenci ve kursiyerlere yönelik program düzenlendi.

            Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı usta öğreticisi, Nazlıcan KÜÇÜKKOYUNCU programda günün anlamına binaen bir konuşma yaptı. Konuşmasında ilk olarak 1975 yılında Dünya Kadınlar Yılını ilan eden Birleşmiş Milletler örgütü, 16 Aralık 1977 tarihinde 8 Mart’ı tüm kadılar için Dünya Kadınlar günü olarak kutlanmasını kararlaştırdığını dile getiren KÜÇÜKKOYUNCU “Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın özel gününü yürekten kutluyoruz.” dedi.

            Çeşitli slayt gösterileri ve şiir dinletisinin ardından katılımcılara müzik dinletisi sunuldu. Programın ardından tüm katılımcılara çeşitli ikram servisi yapıldı. Son olarak programa katılan bayanlara, Eğirdir Mesleki Eğitim Merkezi cilt bakım atölyesinde kursiyerler tarafından ücretsiz olarak cilt bakım uygulaması yapıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap