Kaymakam Adem Çelik Bağıllı Köyünü Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik Bağıllı Köyünü Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 23.2.2021 19:32:02 - Okunma Sayısı:1841 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, bugün Bağıllı Köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kaymakam Adem Çelik Bağıllı Köyünü Ziyaret Etti
Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, bugün Bağıllı Köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Bugün Bağıllı Köyüne giden Kaymakam Adem Çelik’i, Köy Muhtarı Fevzi Özdamar, İş Adamı Arif Demir ve köy halkı karşıladı.
Kaymakam Çelik, ilk olarak İş Adamı Arif Demir tarafından tadilatı yaptırılan ve özel huzurevi olarak kullanımı planlanan binada incelemelerde bulundu ve muhtardan bina ile ilgili bilgi aldı.
Kaymakam Çelik, daha sonra köy muhtarıyla beraber Bağıllı Köyü sınırları içinde bulunan kamuya ait, tadilat gerektirecek binaları, Eğirdir’de ilk olarak uygulanan içme suyu pano sistemini ve DSİ tarafından havza ıslah çalışmaları devam eden Aksu çayını inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.
İncelemeler sonrasında Kaymakam Çelik köy meydanında bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Oradan ayrılırken vatandaşlara bir kez daha maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlattı. 
Son olarak köy muhtarlığına ait muhtarlık odasında Kaymakam Çelik ile Bağıllı Köyü Muhtarı ve aynı zamanda Eğirdir Köy Muhtarları Derneği Temsilcisi Fevzi Özdamar, Bağıllı Köyü ve diğer köylerimizin sorunları hakkında istişare ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap