Eğirdir MYO Öğrencilerinden Örnek Davranış...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO Öğrencilerinden Örnek Davranış...
Haberin Tarihi: 11.4.2015 09:24:00 - Okunma Sayısı:1913 defa okundu.

Türk Polis Teşkilatının 170'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (MYO) İnsan Kaynakları Yönetimi 2'nci sınıf öğrencileri Eğirdir Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu'nu ziyaret ettiler.

Eğirdir MYO Öğrencilerinden Örnek Davranış…

 

            Türk Polis Teşkilatının 170’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Eğirdir Meslek Yüksek Okulu (MYO) İnsan Kaynakları Yönetimi 2’nci sınıf öğrencileri Eğirdir Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu’nu ziyaret ettiler.

            Eğirdir Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu ve personelinin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren öğrenciler: “Emniyet müdürümüz ve personeli bizim sosyal sorumluluk projelerimizde her zaman yanımızda oluyorlar. Bugün Emniyetimizin günü. Arkadaşlarımızla birlikte hem teşekkür hem de günlerini kutlamak için geldik. Bizlere vermiş oldukları destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

            Eğirdir MYO İnsan Kaynakları Yönetimi 2’nci sınıf öğrencileri Fikret Gülüm, Oğuzcan Çetin, Hülya Demir, Esra Gürgür ve Mahsun Canger, Eğirdir Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu’na günün anısı olarak çiçek takdim ettiler.

            Öğrencilerin bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, “öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Çiçeğinizi en iyi şekilde başucumda muhafaza edeceğim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap