Üniversitelerarası Halı Saha Futbol Turnuvasının Galibi ETOY oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Üniversitelerarası Halı Saha Futbol Turnuvasının Galibi ETOY oldu
Haberin Tarihi: 15.4.2015 09:55:00 - Okunma Sayısı:1341 defa okundu.

Eğirdir Belediyesinin düzenlediği, Gül Yumurta, Altınkum Düğün ve Toplantı Salonu'nun sponsorluğunda yapılan turnuva sona erdi.

Üniversitelerarası Halı Saha Futbol Turnuvasının Galibi ETOY oldu

 

            Eğirdir Belediyesinin düzenlediği, Gül Yumurta, Altınkum Düğün ve Toplantı Salonu’nun sponsorluğunda yapılan turnuva sona erdi. Kupa Damak Döner’i farklı yenen Eğirdir Turizm Yüksek Okulu takımı olan ETOY’un oldu.

            Altınkum Mahallesi’ndeki halı sahada düzenlenen turnuvanının final maçı Damak Döner ve ETOY arasında oynanırken, Turnuvanın galibi ETOY oldu. Halı saha turnuvasının final maçını Eğirdir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Bilal Taran, Eğirdirspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Eğirdirspor Sportif Koordinatörü Hasan Er ile birlikte izledi.

            Eğirdir Belediyesi’nin düzenlediği, Gül Yumurta ile Altınkum Düğün ve Toplantı Salonu’nun sponsorluğunda yapılan turnuvaya 11 takım katıldı. Eğirdir Meslek Yüksek Okulu, Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu ve Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulunda eğitim gören öğrencilerin isteği doğrultusunda başlatılan turnuva 2 gruptan oluştu. Gruptan çıkan takımlar çeyrek final, yarı final ve final maçları oynadı ve kupanın sahibi belirlendi.

            Kupa töreninde üçüncü olan takıma ödülünü Eğirdirspor Sportif Koordinatörü Hasan Er verirken,  İkinci olan Damak Döner’e kupasını Turnuva Organizatörü Serkan Karakoç ve Şampiyon olan takıma madalya ve kupasını Eğirdirspor Kulübü Teknik Direktörü Hakan Karaca verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap