Eğirdir Belediyesi'nden Gazilere jest

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi'nden Gazilere jest
Haberin Tarihi: 21.4.2015 10:20:00 - Okunma Sayısı:1450 defa okundu.

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde tedavi gören gazilere Eğirdir Belediyesi'nden jest

Eğirdir Belediyesi’nden Gazilere jest

TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde tedavi gören gazilere Eğirdir Belediyesi’nden jest

 

            Terörle mücadele sırasında yaralanan ve uzuvlarını kaybederek TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde tedavi gören gaziler, komando eğitiminde dünyanın en zorlu okullarından biri olarak gösterilen Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığında eski günleri yaşamanın heyecanını duydu. Eğirdir Belediyesi de Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Gazilere jest yaparak, elma ve tanıtım broşürleri ile kitap hediye etti.

            Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı, Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadele ederken yaralanan ve uzuvlarını kaybeden gazilere tekrar askerlik anılarını yaşatmak ve tedavi süreçlerinde motive etmek için etkinlik düzenlendi.

            Etkinliğe Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve illerinden gelen gazilere Eğirdir Belediyesi çeşitli hediyeler takdim etti.

            Eğirdir fotoğrafı ve elma resmilerinin bulunduğu bir poşet içinde, elma, tanıtıcı broşürler ve Kurtuluş Savaşı’nda Eğirdir isimli kitaptan oluşan paket gazilere hediye edildi.

            Eğirdir Belediyesi Hal Müdürü Eşref Çatal ve Belediye Basın personeli Gazilere hediyelerini bizzat teslim ederken, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda bulunan Komando Anıtı’nın önünde hatıra fotoğrafı çekildiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap