TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Toki İnşaatı ve Millet Bahçesi Alanında İncelemelerde Bulundu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TBMM Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç Toki İnşaatı ve Millet  Bahçesi Alanında İncelemelerde Bulundu
Haberin Tarihi: 24.5.2021 10:28:39 - Okunma Sayısı:1124 defa okundu.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç Eğirdir’e gelerek Eğirdir Konya Bucağı Mahallesinde yapımına başlanan  TOKİ İnşaat alanı ve Köprübaşı Mevkiinde temizliği yapılan Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu.

TBMM BAŞKANVEKİLİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ TOKİ İNŞAATI VE MİLLET

BAHÇESİ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç Eğirdir’e gelerek Eğirdir Konya Bucağı Mahallesinde yapımına başlanan  TOKİ İnşaat alanı ve Köprübaşı Mevkiinde temizliği yapılan Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü çalışmalarından dolayı kutlayan Bilgiç, Millet Bahçesi Alanını çok beğenerek yapılan temizlik çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eğirdir İlçesi Konyabucağı Mahallesinde TOKİ tarafından yapımına başlanan toplam 142 daire, 8 Blok 2+1, 5 Blok 3+1 ve 1 ticarethane olarak gerçekleşecek olan inşaat alanında Başkan Veli Gök’ten bilgiler aldı. TBMM Başkanvekili Bilgiç, 15 ay sürecek inşaat çalışmaları ile ilgili İhaleyi alan Deniz Yapı firması yetkililerinden de teknik bilgiler aldı. Firma yetkilileri Eğirdir TOKİ konutlarının 450 günde teslim edileceğini ifade ettiler. Bilgiç daha sonra Eğirdir’den ayrıldı.

(Eğirdir Belediyesi Basın Ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    30.5.2021 00:17:46
    Doğalgaz ne oldu?Köyler bile aldı bir Eğirdir alamadı.Bu konuda laftan başka birşey yok.Yazık.
  • Rumuz
    (Rumuz)
    24.5.2021 11:18:20
    Teşekkür ederiz
Yorum Yap