EĞİRDİR ESNAF ODASI ÜYELERİNİ KONYA TÜYAP FUARINA GÖTÜRÜYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ESNAF ODASI ÜYELERİNİ KONYA TÜYAP FUARINA GÖTÜRÜYOR
Haberin Tarihi: 28.4.2015 17:59:00 - Okunma Sayısı:1608 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, Konya'da düzenlenecek Fuara gezi düzenleneceğini bildirdi.

EĞİRDİR ESNAF ODASI ÜYELERİNİ KONYA TÜYAP FUARINA GÖTÜRÜYOR

 

            30 Nisan - 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında İSKON, KONELEX, KONYA DÖKÜM ve SAC İŞLEME 2015 Fuarları ile eş zamanlı olarak KONYA TİCARET ODASI - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, Konya’da düzenlenecek Fuara gezi düzenleneceğini bildirdi.

 

            “KONYA ENDÜSTRİ ZİRVESİ”  KONMAK 2015 Konya 12.Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Yan Sanayileri, Ekipmanları, Delme Teknolojileri, Malzemeler ve El Aletleri Fuarı Hidrolik ve Pnömatik Özel Bölümü, kuruluşu TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından TİAD Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği işbirliği, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve KOSGEB’in sağladıkları değerli destekler ile 30 Nisan  - 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında İSKON, KONELEX, KONYA DÖKÜM ve SAC İŞLEME 2015 Fuarları ile eş zamanlı olarak KONYA TİCARET ODASI - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

            Her yıl olduğu gibi 2015 yılında da yüzlerce markanın, binlerce, makine, malzeme, ekipman, donanım ve teknolojilerinin sergileneceği “Endüstri Zirvesi” olarak nitelendirilen fuar 4 gün boyunca sektörün görkemli buluşmasına ev sahipliği yapacak.

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Yalkın, Konya’da düzenlenecek Fuara gezi düzenleneceğini bildirdi. Eğirdir Esnaf Odası Başkanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “1 Mayıs 2015 Cuma günü gidiş geliş masrafları Odamızdan karşılanmak üzere Konya Tüyap Fuarına gidilecektir. İlgilenen esnaflarımızın 29/04/2015 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamızla irtibata geçmeleri gerekmektedir.” denildi.

            Fuarlar 30 Nisan – 1 ve 2 Mayıs 2015 tarihlerinde 10:00 -19:00,  3 Mayıs 2015 Pazar günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap