2-3-4 Mayıs Tarihlerinde Elektrik Kesintisi Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,2-3-4 Mayıs Tarihlerinde Elektrik Kesintisi Yapılacak
Haberin Tarihi: 30.4.2015 09:20:00 - Okunma Sayısı:1727 defa okundu.

Eğirdir'de elektrik şebekesinde yapılacak olan RAYCHEM izolasyon malzeme montaj çalışmaları için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, 2-3 ve 4 Mayıs 2015 tarihleri arasında Gelendost, Sarıidris ve Barla civarında elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

2-3-4 Mayıs Tarihlerinde Elektrik Kesintisi Yapılacak

 

            Eğirdir’de elektrik şebekesinde yapılacak olan RAYCHEM izolasyon malzeme montaj çalışmaları için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, 2-3 ve 4 Mayıs 2015 tarihleri arasında Gelendost, Sarıidris ve Barla civarında elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

            Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada:

            “2 Mayıs 2015 Cumartesi günü 08:30 ile 17:30 saatleri arasında Gelendost DM' den Bağıllı-Madenli çıkışlarında yapılacak enerji kesintisinden; Gelendost İlçesine bağlı; Bağıllı, Madenli, Balcı, Keçili Köyleri ve Tarımsal Kalkınma Koop. Soğuk Hava Deposu,  Madenli Petrol, Dakduklu Taş Ocağı, Soil Petrol Ofisi, Madenli taş ocağı ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

            2 Mayıs 2015 Cumartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Karkın KÖK’ den Karkın Mahallesi çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Sarıidris Kasabasının Karkın Mahallesi ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

            3 Mayıs 2015 Pazar günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Barla Köyü Boyalı Mah. TR-9 trafosunda yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Barla Köyünün Boyalı Mahallesi Liman mevkii ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

            4 Mayıs 2015 Pazartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Barla Köyü Boyalı Mah. Kamışlı Mevkii TR-10 trafosunda yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Barla Köyünün Boyalı Mahallesi Kamışlıbük mevkii ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.” denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap