Gençlik Koşusu Yapıldı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gençlik Koşusu Yapıldı...
Haberin Tarihi: 19.5.2015 13:10:00 - Okunma Sayısı:1638 defa okundu.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96'cı yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizasyonlarıyla bugün saat 11.00'de Ada yolu güzergahında "Gençlik Koşusu" düzenlendi.

Gençlik Koşusu Yapıldı…

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96’cı yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Eğirdir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizasyonlarıyla bugün saat 11.00'de Ada yolu güzergahında  "Gençlik Koşusu" düzenlendi.

Genç Kızlar ve Genç Erkekler kategorisinde gerçekleşen yarışmalarda Kızlar 1200 m. Erkekler ise 1500 m. koştular.

Gençlik Koşusu çerçevesinde ilk önce Genç Kızlar kategorisinin startı verildi. Buna göre Mavigöl Kız Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencisi Emel Yağmur birinci, Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Gülçin Kayadaş ikinci, Mavigöl Kız Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencisi Duygu Yağmur üçüncü ve Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Zarife Aydemir ise dördüncü oldu.

Genç Erkekler kategorisinde ise; Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yusuf Çoban birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Talip Gencel ikinci, Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Erkan Çelik üçüncü ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Soyyılmaz dördüncü oldu.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap