Eğirdir'de Hayvanları Koruma Gününde Miniklerin Heyecanı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de Hayvanları Koruma Gününde Miniklerin Heyecanı
Haberin Tarihi: 5.10.2021 15:51:57 - Okunma Sayısı:782 defa okundu.

Minik öğrenciler kedi, köpek ve tavşanları sevmek için birbiriyle yarıştılar.

Eğirdir'de Hayvanları Koruma Gününde Miniklerin Heyecanı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma günü dolayısıyla, Eğirdir cadde ve sokaklarında Eğirdir Belediyesi tarafından can dostlara yem ve su verildi. Eğirdir Limanı'nın misafirleri olan göl kuşları beslendi. Mustafa Çetinkaya ve Gülpembe Ana Okullarında minik öğrenciler can dostlarla buluşturularak hayvan sevgisi aşılandı. Minik öğrenciler kedi, köpek ve tavşanları sevmek için birbiriyle yarıştılar.

Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Küçükköse; 'Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebeti ile limanımızdaki su kuşlarını besliyoruz, Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü yılın her günü sokak hayvanları için çalışmalarını sürdürüyor. Daimi besleme alanlarına gerek kendi hazırlamış olduğumuz mamalarla beslemeye devam ediyoruz, gerek su kuşları gerekse sokak hayvanlarını beslemeye devam edeceğiz' dedi.

Mustafa Çetinkaya Okulu Müdürü Dursun Şenol ise; 'Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma günü, bu güzel günde Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri müdürlüğüne teşekkür ediyoruz. Hayvanlarla çocuklarımızı buluşturdular. Sadece bir gün olarak değil de bu Hayvanları Koruma gününü tüm yıl boyunca hatırlamak gerekiyor. Çünkü hayvanlarında sevgiye ilgiye ihtiyaçları var. İnşallah bunu yıl boyunca yaparız. Tekrar Belediyemize teşekkür ediyoruz, öğrencilerimizi hayvanlarla buluşturup hayvan sevgisini aşıladıkları için' ifadelerini kullandı.

(Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap