Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Murat Yılmaz’dan KYK Eleştirisi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Murat Yılmaz’dan KYK Eleştirisi
Haberin Tarihi: 11.10.2021 15:48:22 - Okunma Sayısı:2638 defa okundu.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Murat Yılmaz Başkan Gök’ü sert eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Murat Yılmaz’dan KYK Eleştirisi

- "BEKLEYELİM GÖRELİM DEDİK AMA DEĞİLMİŞ !!!"

- “EĞİRDİR’İMİZİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ”

- “SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI CHP İKTİDARI ANLATACAK”

 

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün “Eğirdir’de bulunan KYK Yurtlarına yerleşemeyen öğrencilerin Isparta Merkez Yurtlarına yerleştirileceğini” açıklamasından sonra CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Murat Yılmaz Başkan Gök’ü sert eleştirdi.

“EĞİRDİR’İMİZİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ”

Yılmaz konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Geçtiğimiz günlerde belediye başkanı hakkında çıkan haberleri maalesef üzüntü ile okuduk. Haberin belediye tarafından “ÖĞRENCİLERİMİZE MÜJDE!.. “ başlığı ile servis edilmesi hepimiz için hayret verici bir durumdur. İki yıldır Covid19 salgını nedeni ile okullarımız uzaktan eğitim ile sürdürülmüştü. Yeni eğitim döneminin başlaması ile ilçemize gelen öğrencilerimiz sorunlar ile karşılaşmıştır. Sayın Belediye Başkanının bulmuş olduğu çözüm önerisi Eğirdir’imizin çıkarları ile ters düşmektedir ve Eğirdir’imizin ekonomisine balta vurmaktadır. Buradan belediye başkanına sormak istiyoruz. Yurt inşaatına başlamak için öğrencilerimizin Eğirdir’e gelmesini mi beklediniz?

2021-2022 yılı yeni eğitim yılının başladığı günlerde ülkemizin dört bir yanındaki okulların güçlendirme çalışması nedeni ile kapatıldığını biliyoruz. İki yıl eğitim hayatı “uzaktan eğitim” modeli ile sürmesine rağmen bu süreçte eğitim hayatına dair herhangi bir hazırlık yapılmaması bizleri düşündürmektedir. İlçemizde eğitim hayatına başlayacak öğrencilerimiz bu umursamaz tavırlarınız nedeni ile Isparta Merkez’e gidip gelmek zorunda mıdır?

“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI CHP İKTİDARI ANLATACAK”

Yetkili merci sizsiniz, topu taca atamazsınız. İleriye dönük plan yapmalı ve ilçemizin kalkınması için çalışmalısınız. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarını kolaylaştırmak bizlerin görevidir. Sosyal Belediyecilik bunu gerektirir. Sorunları tespit etmek ve çözüme ulaştıracak olanlar icra makamlarıdır. Sorumluluğunuzu Merkez Belediyesinin üzerine yıkamazsınız. Bir kez daha görüyoruz ki ilçemizin Sosyal Belediyecilik ile tanışma vakti gelmiştir ve ilçemize anlatacak olan da Cumhuriyet Halk Partisidir. İlk yerel seçim ile beraber de ilçemiz hak ettiği belediyecilik anlayışına kavuşacaktır. Sayın Belediye Başkanına buradan bir önerimiz var. Cumhuriyet Halk Partili Belediyeleri örnek alın. Öğrencilerimizi rahatlatın. Öğrencilerimizi Isparta Merkez KYK Yurtlarına yerleştirmek yerine ilçemizde Belediye ait Mavi Göl otelini veya eski hastaneyi bir an  önce geçici barınma için kullanmak amacıyla tadilat yapılmasının İlçemizin sosyo - ekonomik hayatına katkı sağlamak açısından önemli olduğunu düşünüyoruz.

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap