ESNAFIMIZI ÜZMESİNLER!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ESNAFIMIZI ÜZMESİNLER!...
Haberin Tarihi: 11.10.2021 18:14:51 - Okunma Sayısı:1156 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Murat  Yalkın , Belediyenin esnaflara gönderdiği para cezaları  kararlarının zamanlama ve sıkıntılı dönem bakımından uygun olmadığını belirterek "Belediyemizden esnafımıza karşı yakıcı değil yapıcı yaklaşım bekliyoruz." dedi.

ESNAFIMIZI ÜZMESİNLER!...

Ülkemizin her tarafında olduğu gibi,  ilçemizde de pandemiden çok etkilenen kesimin esnafların olduğunu belirten Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Murat  Yalkın , Belediyenin esnaflara gönderdiği para cezaları  kararlarının zamanlama ve sıkıntılı dönem bakımından uygun olmadığını belirterek "Belediyemizden esnafımıza karşı yakıcı değil yapıcı yaklaşım bekliyoruz." dedi.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Murat  Yalkın, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Neredeyse iki yıla yaklaşan, bulaşıcı salgın hastalık nedeni ile zor dönemden geçen esnafımız, bir yandan geçmiş günlerin yaralarını sarmaya çalışırken bir yandan da devam eden pandemi şartları altında işlerini sürdürmeye, ayakta kalmaya ve evlerine ekmek götürmeye çalışmaktadır. 

Bütün birimlerden, esnafımıza karşı yıkıcı ve yakıcı değil YAPICI yaklaşımda davranılmasını bekliyoruz. Esnafımızın da bu memlekette yaşadığını unutmamalıdır. Esnafımız kendilerine yapılan uyarıları mutlaka dikkate alacaklardır. Ama bu uyarıların esnaflarımızın canını yakacak, onların sıkıntılarının üzerine yeni para cezaları ile yüklerinin daha da arttırılması şeklinde olmamalıdır. Elbette cezalar, caydırıcılık bakımından bir yoldur ancak pandemi döneminin dikkate alınması ve zamanlama daha önemlidir. 

Esnaflarımızın karşılaştığı sıkıntılar hepimizindir.

Esnaflarımıza verilen cezalarla ilgili kararların acilen gözden geçirilerek iptali hususunda karar alınması esnaflarımızın talebidir.’’

Başkan Yalkın, sözlerinin sonunda tüm esnaflarımıza sağlıklı bol kazançlı günler diledi.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    11.10.2021 22:54:59
    Agzına sağlık sayın başkan
Yorum Yap