Mehmet Dereli'yi Arama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Dereli'yi Arama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
Haberin Tarihi: 25.10.2021 14:32:26 - Okunma Sayısı:1083 defa okundu.

23 Ekim 2021 Cumartesi gününden beri kendisinden haber alınamayan Mehmet Dereli'yi arama çalışmaları devam ediyor.

MEHMET DERELİ'Yİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

23 Ekim 2021 Cumartesi gününden beri kendisinden haber alınamayan Mehmet Dereli'yi arama çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da ikamet eden ve tatil için memleketi Eğirdir'e gelen hemşehrimiz Mehmet Dereli, Cumartesi günü sabah saatlerinde 2 köpeğiyle birlikte inek denizi mevkiinden Oluklacı'ya doğru tırmanışa geçti ve bir daha geri dönmedi.

Oğlunun geri gelmemesi üzerine durumu polise bildiren Dereli'nin annesi, oğlu Mehmet Dereli ile en son saat 17.00'de cep telefonuyla konuştuklarını, oğlunun kendisine inişe geçtiğini söylediğini fakat bu saatten sonra oğlu ile bir daha iletişim kuramadığını söyledi.  

Cumartesi günü akşam saat 20.00 sıralarında Mehmet Dereli'yle birlikte tırmanışa giden 2 köpeğin aracın yanına gelmesinin ardından polis ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı. Ekipler pazar günü Oluklacı bölgesi ve Sivri Dağı yamaçlarında çalışmalarını sürdürürken dronlarla bütün çevre tarandı.

Bugün erken saatlerden itibaren yeniden başlatılan arama çalışmalarına Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum (AFAD, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve ETUDOSD arama-kurtarma ekipleri de katılıyor. Ekipler deyim yerindeyse bölgeyi didik didik arıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap