AKADEMİK Üyeleri Eğirdir'den Mutlu Ayrıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AKADEMİK Üyeleri Eğirdir'den Mutlu Ayrıldı
Haberin Tarihi: 30.5.2015 09:13:00 - Okunma Sayısı:1312 defa okundu.

Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi İhtisas Spor Kulübü (AKADEMİK) üyeleri geçtiğimiz hafta sonu Eğirdir'de yaptıkları gezide birbirinden güzel doğa fotoğraflarına imza attılar.

AKADEMİK Üyeleri Eğirdir’den Mutlu Ayrıldı

 

            Akşehir Aktif Dağcılık Eğitim Merkezi İhtisas Spor Kulübü (AKADEMİK) üyeleri geçtiğimiz hafta sonu Eğirdir’de yaptıkları gezide birbirinden güzel doğa fotoğraflarına imza attılar.

            Her hafta yaptığı birbirinden güzel etkinliklerle adını sıkca duyuran AKADEMİK üyeleri geçtiğimiz hafta sonu da Eğirdir ilçesine yaptığı geziyle birbirinden güzel tablo gibi fotoğralara imza attılar. AKADEMİK Başkanı Bayram Çini gezi ile ilgili olarak şunları söyledi: “24 Mayıs 2015 Pazar günü saat sabah 05:00’de Akşehir’den araçla hareket eden ekibimiz Eğirdir’de kahvaltısını yaptıktan sonra Yazılı Kanyon’a geçti. Muhteşem doğası ve suyun tadını çıkarıp yorulan ekibimiz alabalıklarını yedikten sonra Kovada Gölü’ne geçti. Yeşilin her türünün olduğu doğa harikası parkuru tamamlayıp Eğirdir’de yorgunluk çaylarını içtiler. Katılan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim”

Haber: Ömer ŞEKER

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap