Eğirdir Doğalgaz İnşaatı Nisan Ayı Sonunda Başlıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Doğalgaz İnşaatı Nisan Ayı Sonunda Başlıyor
Haberin Tarihi: 9.3.2022 16:02:00 - Okunma Sayısı:1084 defa okundu.

TOROSGAZ Bölge Müdürü Oktay Eğirdir'e geldi.

TOROSGAZ Bölge Müdürü Oktay Küp müjdeyi verdi:

EĞİRDİR DOĞALGAZ İNŞAATI

NİSAN AYI SONUNDA BAŞLIYOR

                                                

TOROSGAZ Bölge Müdürü Oktay Küp, teknik ekibi ile birlikte Eğirdir'e geldi. Kaymakam Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök ile görüşen Küp, "Eğirdir'de Nisan ayı sonunda inşaata başlayacağız" müjdesini verdi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve teknik ekibi ile saha incelemesinde bulunan  Bölge Müdürü Oktay Küp "Torosgaz Eğirdir ilçesinde doğal gaz alt yapı proje çalışmalarına başladı. Eğirdir Belediyesi yetkilileri ile birlikte Basınç Düşürme ve Ölçüm istasyonu yeri için keşif yapıldı. Doğalgaz proje çalışmaları Nisan ayı sonunda tamamlanacak ve alt yapı çalışmalarına Mayıs ayı içerisinde  başlanacak. BOTAŞ'ın iletim hattı imalatı ile eş zamanlı olarak Eğirdir ilçesinin doğalgaz alt yapı işlemleri yapılacak ve BOTAŞ'ın iletim hattını tamamlamasının ardından ilçeye doğalgaz arzı sağlanmış olacaktır." ifadelerini kullandı.

Başkan Veli Gök ve Genel Müdür Oktay Küp daha sonra Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'i makamında ziyaret ederek yapılacak  çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    10.3.2022 05:53:12
    Hayırlı uğurlu olun.Çok geç kalındı ama geç olsun güç olmasın derler.Kömür çok pahalı artık doğalgaz daha ucuz , temiz güvenli.Tüp derdi tarihe karışır,kömür odun kalorüferci parası tarik olur kontrol sende doğalgaz kombini kendin açar kapatırsın.Eğirdir halkı için fevkalade bir gelişme.
Yorum Yap