23. Dönem Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt Gazetemizi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,23. Dönem Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt Gazetemizi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 12.3.2022 20:09:17 - Okunma Sayısı:1127 defa okundu.

23. Dönem Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt ve Belediye Başkanı Veli Gök, Akın Gazetesi Sahibi Abdullah Sinan ile görüştü.

23'NCÜ DÖNEM AK PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ

HAYDAR KEMAL KURT GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

23'ncü Dönem (2007 - 2011) Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt, bugün gazetemizi ziyaret etti.

5-7 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Uluslararası NANO Teknolojileri Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Kurt, NANO İstanbul Şirketi tarafından düzenlenecek olan fuarın önemini vurguladı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün de katılımıyla gerçekleşen ziyarette bilgi veren 23. Dönem Ak Parti Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt "Nano teknolojinin üretim merkezi Türkiye olacak. Bilimsel aklın merkezi Türkiye olacak. Türkiye, Nano teknolojinin merkezi olmasıyla, dünyada her anlamda merkez olacak. Umudunu yitirmiş olan ve hala 30-40 yıl teknolojinin gerisinde kalan ülkelere, gelişme düzeyine ulaşabilmelerinde umut ve destek olacak..." dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'le birlikte gazetemiz sahibi Abdullah K. Sinan ile yaklaşık iki saat süren görüşme yapan Ak Parti 23. Dönem Milletvekili Haydar Kemal Kurt, yarın Isparta'da yapılacak olan Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap