Sağlık Çalışanlarına Karanfilli Kutlama

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sağlık Çalışanlarına Karanfilli Kutlama
Haberin Tarihi: 14.3.2022 14:37:03 - Okunma Sayısı:844 defa okundu.

14 Mart Tıp Bayramı'nda Sağlık Çalışanlarına Karanfilli Kutlama

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KARANFİLLİ KUTLAMA

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök, 14 Mart Tıp Bayramı münasebeti ile Hastane ve sağlık kuruluşlarını ziyaret etti.

Sabah 08.30'da ilk olarak Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine giden Kaymakam Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök'ü burada Hastane Başhekimi Semih Gürler ile Hastane yönetimi karşıladı.

Hastane yönetimi ve hastane doktorları ile kahvaltıda buluşan Kaymakam Adem Çelik ve Belediye Başkanı Veli Gök, yaklaşık 45 dakika süren programda sağlık ordusunun içerisinde bulunduğu zorluklar ve problemleri değerlendirdiler. Kaymakam Çelik "Ciddi anlamda fedakarlık gerektiren çok onurlu bir meslek, insan hayatına direk dokunan bir meslek, ben sizlere kolaylıklar, başarılar diliyorum. Bugün, bu özel günde bu kadar değerli insanların bir arada olmasından dolayı çok mutluyum. Camianın bayramı kutlu olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de; "Sağlık çalışanlarımızın fedakarca çalışmalarını bilmekteyiz. Özellikle pandemi döneminde çocuklarından ayrı yerlerde kalarak ve tüm zorluklara rağmen görevlerini yapmışlardır. Sağlık hizmetleri kalitesi anlamında çok ciddi gelişmeleri gözlemlemekteyiz. Özellikle pandemi sürecinde dünyada Türkiye’de yapılan sağlık yatırımlarının nasıl bir fayda sağladığını bu süreçte daha iyi gözlemleme imkanı bulduk. Ben tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Hastane yönetimi ve hastane doktorları ile çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından hastane çalışanlarına karanfil dağıtımı gerçekleşti.

Hastane'deki programın ardından Kaymakam Adem Çelik ve Başkan Veli Gök, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdurrahman Enis Özdemir ile birlikte Toplum Sağlığı Merkezi ve Sağlık Ocağı'nı ziyaret ederek burada görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarının da 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap