Mart Ayı Köy Muhtarları Toplantısı Barla Köyünde Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mart Ayı Köy Muhtarları Toplantısı Barla Köyünde Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 22.3.2022 18:19:54 - Okunma Sayısı:677 defa okundu.

Her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı bu ay da Kaymakam Adem Çelik başkanlığında Barla Köyünde gerçekleşti.

MART AYI KÖY MUHTARLARI TOPLANTISI

Mart ayı Köy Muhtarları toplantısı Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik başkanlığında gerçekleştirildi

Her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı bu ay da Kaymakam Adem Çelik başkanlığında Barla Köyünde gerçekleşti.

Mart ayı muhtarlar toplantısı, Barla Köyü Muhtarlığı ev sahipliğinde 21 Mart 2022 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Çelik’in yanı sıra Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İl Genel Meclis Üyeleri Eyüp Doğan, Sezgin Özdoğancı ve Süleyman Sarpdağ, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Karataş, İlçe Özel İdare Müdürü M. Selim Müftüler, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu ile köy muhtarları katıldı.

Toplantıda köylerimizin genel ihtiyaçları, planlanan faaliyetler ve genel kamu hizmetleri ele alındı. Tüm muhtarların şikâyet, öneri ve belirtmek istedikleri hususlarla ilgili olarak görüşler alınarak, gerekli çalışmaların başlatılması için talimatlar verildi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap