Raftingte stres attılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Raftingte stres attılar
Haberin Tarihi: 16.6.2015 10:00:00 - Okunma Sayısı:1659 defa okundu.

SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Şirketi, Isparta - Burdur il, ilçe ve beldelerinde hizmet verdiği müşterilerini haftasonu raftinge götürdü.

Raftingte stres attılar

 

            Isparta’da 2005 yılında kurulan endüstriyel ve perakende kanalda hizmet veren SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Şirketi, Isparta - Burdur il, ilçe ve beldelerinde hizmet verdiği müşterilerini haftasonu raftinge götürdü.

            Amaçlarının sadece para kazanmak olmadığını müşterileri ile bir aile olarak her fırsatta birlikte olduklarını ifade eden şirket yetkilileri geçtiğimiz yıl da müşterilerini 5 yıldızlı tatil imkanı sağladıklarını, her yıl değişik bir eğlence aktivitesi düzenleyeceklerini söylediler. 

            Dıversy Temizlik Ürünleri, Yenigün Reçelleri, Kilikya Şalgam Suyu, Sarıkız Soda, Melis Konserve ve FG Enerji İçeceğinin bölge satışını yapan SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Şirketi, müşteri ilişkilerini ön planda tutarak elinde bulundurduğu pazarı daha da geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

            SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Şirketi Sahibi Huzeyfe Özçankaya, “2005 yılında kurduğumuz şirketimiz temizlik malzemeleri alanında hizmet vermekte iken şirket 10 yılda şirketimiz bünyesine gıda sektörünü de ekleyerek daha da büyüttük. Isparta-Burdur il merkezleri ile ilçe ve beldelerine endüstriyel ve perakende kanalda hizmet veriyoruz. Şirketimizle çalışan müşterilerimize yıl içerisinde düzenlediğimiz kampanyalarla destek oluyoruz. Perakende Satış Müdürümüz Yüksel Fidan’ın organizasyonuyla da bizimle çalışan ve kampanyalarımıza katılan müşterilerimize geçtiğimiz yıl 5 yıldızlı tatil imkanı sağlamaştık. Bu yı da rafting imkanı sağlamış bulunuyoruz. Müşterilerimizle daha iyi ilişkiler içerisinde olmaktan, onlarla birlik ve beraberliğimizi geliştirmekten dolayı çok mutluyuz. Böyle bir organizasyonu düzenleyen Perakende Satış Müdürümüz Yüksel Fidan’a, emeği geçen personelimize ve Şirketimizin organizasyonuna katılan müşterilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

            SEHA Paketleme Ambalaj Gıda Ltd. Şti. Perakende Satış Müdürü Yüksel Fidan, “Şirket olarak perakende ve endüstriyel kanalda müşterilerimizle çalışmaktan çok mutluyuz. Müşterilerimizle sadece alış veriş yapmak değil, birlikte büyük bir aile olduğumuzu göstermek amacıyla, Antalya'nın Manavgat ilçesinde rafting imkanı oluşturduk. Güzel bir tatil olduğuna inanıyorum. Çalıştığımız bölge içerisinde bulunan müşterilerimiz bir birleri ile tanıştı, kaynaştı. Birlikteliğin en güzel örneğini yaşadık. Müşterilerimizle, bu gibi faaliyetler düzenleyerek onlarla beraber olmaya devam edeceğiz.” dedi.

            Geçtiğimiz yıl Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde tatil imkanı bulan bu yıl da Manavgat'ta rafingde stres atan parkende ve endüstriyel alanında halka hizmet veren SEHA Şirketi’nin müşterileri, “SEHA Şirketi tarafından bize sağlanan bu imkanlardan dolayı çok mutlu oluyoruz. Bu gibi faaliyetlerin devamını bekliyoruz. SEHA Şirketi ile çalışmaktan dolayı mutluyuz. Geçtiğimiz yıl 5 yıldızlı otelde tatil imkanı bulmuştuk bu yıl, raftingte stres attık. Bu tatiller sayesinde dinlenme fırsatı buluyoruz. Böyle bir imkanını sağlayan SEHA Şirketi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap