Eğirdir Fen Lisesi İle İlgili Çalışmalar Devam Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Fen Lisesi İle İlgili Çalışmalar Devam Ediyor
Haberin Tarihi: 27.5.2022 15:14:59 - Okunma Sayısı:1395 defa okundu.

Ana hedef; Türkiye genelinde ön plana çıkacak, gelecek öğrenci ve öğretmenlere nitelikli mekan sunmasının yanında ilçemizin eğitim ve öğretim altyapısına yenilikçi bir örnek olabilecek bir eğitim kurumu oluşturulması

EĞİRDİR FEN LİSESİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Erdoğmuş Parfüm Sanayi (EPS)’nin sahibi, hayırsever işadamı hemşehrimiz Hüseyin Erdoğmuş tarafından, ilçemizde yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına hibe edilecek olan Fen Lisesi projesi ile ilgili toplantı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda bugün saat 10.00'da yapılan toplantıya; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İşadamı Hüseyin Erdoğmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Mehmet Savran, ASMA Mimarlık'tan Yük. Mimar Ali Sinan ve Mimar Sercan Deniz katıldı.

Pek çok ana başlığın ele alındığı toplantı Yük. Mimar Ali Sinan'ın hazırlamış olduğu sunum ile devam etti.

Ana hedef, Türkiye genelinde ön plana çıkacak, gelecek öğrenci ve öğretmenlere nitelikli mekan sunmasının yanında ilçemizin eğitim ve öğretim altyapısına yenilikçi bir örnek olabilecek bir eğitim kurumu oluşturulması yönünde hem fikir oluşturuldu.

Tüm idarenin üzerine düşen görev ve sorumluluklarının hızlı bir biçimde yerine getirilmesi yönünde kararların alındığı toplantı, saat 12.00 de sona erdi.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İşadamı Hüseyin Erdoğmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, ASMA Mimarlık'tan Yük. Mimar Ali Sinan ve Mimar Sercan Deniz yarın saat 14.00'de Isparta Valisi Aydın Baruş'u ziyaret ederek proje ile ilgili görüşmelerde bulunacak.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap