EĞİRDİR’DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE KARNE HEYECANI YAŞANDI
Haberin Tarihi: 17.6.2022 13:28:52 - Okunma Sayısı:1209 defa okundu.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı bugün itibariyle sona erdi. Eğirdir’de 4623 öğrenci, bugün karnelerini alarak tatile başladılar.

EĞİRDİR’DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

2021-2022 eğitim-öğretim yılı bugün itibariyle sona erdi. Eğirdir’de 4623 öğrenci, bugün karnelerini alarak tatile başladılar.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı sene sonu karne töreni Eğirdir Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulunda gerçekleşti.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Cem Aydın, Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin karne heyecanlarına ortak oldular.

Anasınıfı, birinci sınıf, dördüncü sınıf ve sekizinci sınıfları ziyaret eden Kaymakam Adem Çelik ve beraberindekiler, öğrencilere yaz tatillerini verimli geçirmelerini, bol bol dinlenerek kitap okumalarını tavsiye etti.

Öğrencilere Teknoloji Uyarısı

Kaymakam Adem Çelik, sınıf ziyaretlerinde öğrencilere yaz tatili boyunca teknolojiden (Telefon, Bilgisayar, Tablet) uzak durmalarını, Eğirdir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün açacağı Yaz Sporları Okuluna kayıt yaptırmalarını söyledi.

Hüzünlü anlar yaşandı

Karne töreni heyecanı bütün okullarımızda biraz sevinçli biraz da hüzünlü yaşandı.

Bu yıl dördüncü sınıf, sekizinci sınıf ve onikinci sınıf öğrencileri arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılmanın hüznünü yaşadılar. Duygusal anların yaşandığı karne heyecanında, öğrenciler öğretmenlerine sarılarak gözyaşı döktüler.

Karnelerini alan öğrenciler daha sonra okul bahçesinde kendilerini bekleyen ailelerinin yanına koşarak karnelerini göstermenin mutluluğunu yaşadılar.

Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Haberin Fotoğraf Linki:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=akingazetesi&set=a.1976691805869171

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap