EĞİRDİRSPOR YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
Haberin Tarihi: 21.7.2015 10:23:00 - Okunma Sayısı:1401 defa okundu.

Dış transferde 12 oyuncuyla anlaşan kırmızı-beyazlılar, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

EĞİRDİRSPOR YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR

 

            Dış transferde 12 oyuncuyla anlaşan kırmızı-beyazlılar, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

            2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Eğirdirspor'un birinci etap kampı günde çift antrenmanla devam ediyor. Eğirdir Öğretmenevi'nde konaklayan 'Kırmızı yengeçler' çalışmalarına bayram sonunda devam edecek.

            Yeni transferlerin karakterinden ve çalışkanlığından memnun olan Eğirdirspor Teknik Direktörü Hakan Hayati Karca,, bir kaç takviye daha yaparak transferi kapatacaklarını bildirdi. Karaca, "Uyum sürecini en kısa sürede atlatmamız gerekiyor. Her geçen gün üzerine koyup eksiklerimizi düzeltmeye çalışacağız. Şu an her şey yolunda. 2. etap kampımız 20 Temmuz’da başlayacak" dedi.

            Hatırlanacağı üzere; Eğirdirspor dış transferde Karadeniz Ereğlispor dan Gökay Abdi Özdemir ve Yücel Çakır Hatay Dortyolspordan Yunus Kalender ve Burak Gezer Ardahanspor dan Fırat Akyıl ve Bulut Aktaş Dersim spordan Cem Çetin Elbistanspordan Mahir Kamacıoğlu Ankara Sekerspordan Mehmet Karabacak Iğdırspordan Ayberk Tuncer Afjet Afyonspordan Sercan Gerenkaya Mudanyaspordan Cevat Özler ile anlaşmıştı.

            İç transferde ise  Suat Ünal, Cenk Güven, Muhammed Mustafa Doğan, Hüseyin Kartal, Hasan Mert Sözgen, Süleyman Metin, Omar Nuhu Bello ,Erdem Çetiner, Anıl Çetinkaya,Ali Mert Fesçi ile sözleşme yenilemişti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap