ŞİRKETLER VE KURUMLAR TRİATLONU EĞİRDİR'DE YAPILACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞİRKETLER VE KURUMLAR TRİATLONU EĞİRDİR'DE YAPILACAK
Haberin Tarihi: 25.7.2015 09:50:00 - Okunma Sayısı:1481 defa okundu.

Triatlon Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Çetin MEYDAN yaptığı açıklamada, 14-16 Ağustos 2015 tarihlerinde Eğirdir'de gerçekleştirilecek olan 13. Eğirdir Triatlonu Avrupa Şampiyonası çerçevesinde bir ilk gerçekleşeceğini, şirketlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının oluşturdukları takımlarla yarışa katılabileceklerini belirtti.

ŞİRKETLER VE KURUMLAR TRİATLONU EĞİRDİR'DE YAPILACAK

 

            Triatlon Federasyonu Isparta İl Temsilcisi Çetin MEYDAN yaptığı açıklamada, 14-16 Ağustos 2015 tarihlerinde Eğirdir’de gerçekleştirilecek olan 13. Eğirdir Triatlonu Avrupa Şampiyonası çerçevesinde bir ilk gerçekleşeceğini, şirketlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının oluşturdukları takımlarla yarışa katılabileceklerini belirtti.

            Meydan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Koşu, bisiklet, yüzme olmak üzere üç ayrı spor ve takım yarışı şeklinde yapılan Triatlon yarışlarında bu yıl şirketler arası ve kurumlar arası yarış da gerçekleşecek.

            Takımlar üç kişiden oluşacak, bir sporcu sadece yüzecek ve değişim alanına gelince görevi bitmiş olacak, ikinci sporcu sadece bisiklet binecek ve turları bitirdikten sonra değişim alanına gelerek bisikletini bırakacak ve görevi bitecek, ardından üçüncü sporcu da koşacak ve koşu finish takında sona erecek. Bu adeta triatlonda bayrak yarışı gibi olacak.

            Yarışma 750 metre yüzme, 20 KM bisiklet ve 5 KM koşu parkurlarında yapılacak ve 15 Ağustos 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

            Yarışmaya katılmak isteyen şirketlerin Türkiye Triatlon Federasyonunun Yarışmacı Kayıt Sisteminden kayıtlanmaları gerekmektedir. İlgili link aşağıdadır.

            http://www.triatlon.org.tr/index.php?page=yarisma_formu&yarismaID=464

            Ülkemizdeki tüm şirketleri, kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını, Eğirdir Triatlonu’na oluşturacakları üç kişilik takımları ile katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap