Eğirdir'de EPİRDEN Heyecanı Başlıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de EPİRDEN Heyecanı Başlıyor
Haberin Tarihi: 30.7.2015 09:26:00 - Okunma Sayısı:1504 defa okundu.

Eğirdir Bayan Plaj Voleybolu Turnuvası olan EPİRDEN 31 Temmuz-01-02 Ağustos 2015 tarihlerinde Altınkum Plajı'nda yapılacak.

Eğirdir’de EPİRDEN Heyecanı Başlıyor

 

            Eğirdir Bayan Plaj Voleybolu Turnuvası olan EPİRDEN 31 Temmuz-01-02 Ağustos 2015 tarihlerinde Altınkum Plajı’nda yapılacak. Eğirdir turnuvasında 2’şer kişiden oluşan halk takımları ile de ayrı bir turnuva düzenlenecek.

            Eğirdir Belediyesi’nin ilçeyi tanıtmak için sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde Epirden Bayan Plaj Voleybolu Turnuvası düzenlenecek.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, her alanda ilçenin tanıtımı için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, bu ve benzeri etkinliklerle ilçenin yerel ve ulusal basına taşınması ve ilçenin diğer güzelliklerinin de dile getirilme fırsatı bulması anlamında önem taşıdığının altını çizdi. Şengöl “EPİRDEN plaj voleybolu turnuvalarının her zaman Eğirdir’de beğenildiği ve ne zaman yapılacağı soruluyordu, biz de belediye olarak bu yıl EPİRDEN Plaj voleybolunu Altınkum plajında yapma kararı aldık. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap